Ud af anmeldergruppens utallige Café besøg, har vi dog ét favoritsted, hvor man altid kan sikre sig god mad til en overskuelig pris. Stedet ligger centralt og sikrer dig god service, store portioner og en altid god stemning.

Da vi af flere omgange har besøgt Café Karma, er vi derfor kommet frem til en beslutning om at kåre caféen som vores favorit! Da vi ikke kan beslutte os, er vi derfor blevet enige om at både Café Karma på Østergade 22 samt Café Karma på centertorvet i HerningCentret fortjener en kæmpe hånd. I begge restauranter opnår de en behagelig stemning grundet de mørke vægfarver og lysene på bordene – dog med en smule stilforvirring, på nogle punkter. Derudover yder de altid en høflig service og møder gæsterne med et smil på læben. Som endnu en fordel ved denne Café frem for andre, serverer de altid deres kvalitetsmad i form af store portioner til meget overkommelige priser – og det er vi fan af! En ekstra win situation for os er også, at lige netop Café Karma tilbyder 10% i rabat til alle studerende.

Den samlede pointgivning ender derfor på et flot resultat med mellem 3-5 point i hver kategori, for de to centralt placerede caféer i Herning. Med stor glæde over deres mad og den generelle oplevelse, vil vi derfor varmt anbefale jer at besøge på Café Karma!

 

Rate (1-5):

Maden: 🍝🍝🍝🍝

Service: 👱👱👱👱

Miljø:  🏠🏠🏠

Hygiejne: 🍴🍴🍴🍴

Priserne: 💰💰💰💰

Placering:📍📍📍📍📍

Den samlede oplevelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

1.043 Replies to “Vores favorit-restaurant”

  1. hi!,I like your writing so a lot! share we keep in touch extra about your post on AOL? I need a specialist in this house to unravel my problem. May be that is you! Taking a look forward to look you.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *