Ud af anmeldergruppens utallige Café besøg, har vi dog ét favoritsted, hvor man altid kan sikre sig god mad til en overskuelig pris. Stedet ligger centralt og sikrer dig god service, store portioner og en altid god stemning.

Da vi af flere omgange har besøgt Café Karma, er vi derfor kommet frem til en beslutning om at kåre caféen som vores favorit! Da vi ikke kan beslutte os, er vi derfor blevet enige om at både Café Karma på Østergade 22 samt Café Karma på centertorvet i HerningCentret fortjener en kæmpe hånd. I begge restauranter opnår de en behagelig stemning grundet de mørke vægfarver og lysene på bordene – dog med en smule stilforvirring, på nogle punkter. Derudover yder de altid en høflig service og møder gæsterne med et smil på læben. Som endnu en fordel ved denne Café frem for andre, serverer de altid deres kvalitetsmad i form af store portioner til meget overkommelige priser – og det er vi fan af! En ekstra win situation for os er også, at lige netop Café Karma tilbyder 10% i rabat til alle studerende.

Den samlede pointgivning ender derfor på et flot resultat med mellem 3-5 point i hver kategori, for de to centralt placerede caféer i Herning. Med stor glæde over deres mad og den generelle oplevelse, vil vi derfor varmt anbefale jer at besøge på Café Karma!

 

Rate (1-5):

Maden: 🍝🍝🍝🍝

Service: 👱👱👱👱

Miljø:  🏠🏠🏠

Hygiejne: 🍴🍴🍴🍴

Priserne: 💰💰💰💰

Placering:📍📍📍📍📍

Den samlede oplevelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

238 Replies to “Vores favorit-restaurant”

  1. My wife and i have been really fortunate Peter managed to finish up his survey through the entire ideas he came across through the blog. It is now and again perplexing just to find yourself releasing instructions which usually people might have been making money from. So we understand we’ve got the website owner to be grateful to for that. The illustrations you made, the easy web site navigation, the relationships you will aid to promote – it’s mostly fantastic, and it’s really letting our son in addition to the family feel that that matter is satisfying, which is certainly highly important. Many thanks for all!

  2. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.|

  3. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your site in my social networks!|

  4. I in addition to my pals came looking at the good things on your site and so all of a sudden I had a horrible feeling I never thanked the web blog owner for those secrets. All of the guys are actually consequently glad to see all of them and have in effect actually been making the most of these things. We appreciate you truly being simply considerate as well as for making a choice on this form of helpful ideas millions of individuals are really wanting to understand about. My personal sincere regret for not expressing appreciation to sooner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *