Mandag d. 5 marts/2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard og Julie Therp

 

Weekenden er afsluttet, og en ny uge er skudt i gang

Der var blevet drukket en del og sunget en sang

Herningsholm eleverne er vendt tilbage efter fest

Men vågner mandag op til en ubuden gæst

 

Over herning, er sneen faldet

Alle går rundt som en frossen istap

Om et par dage ligger det hele som sjap

Alle med kolde fødder og vanter går

Venter vi nu på sol og forår

 

Sol sol kom nu frem

Vi har ventet på dit kram

Vi har frosset vi har grædt

Men nu er vi blevet træt

Sol sol kom nu frem

Vi venter på de varme dage

Hvor vi ikke længere skal klage

 

663 Replies to “Weekly Weather”

  1. I want to express some thanks to you just for bailing me out of this type of issue. Just after scouting through the world wide web and finding methods which are not beneficial, I thought my entire life was over. Existing without the presence of answers to the problems you’ve resolved by way of your main blog post is a crucial case, as well as the kind which could have badly affected my entire career if I had not come across your web page. The capability and kindness in dealing with everything was valuable. I’m not sure what I would have done if I had not discovered such a step like this. I am able to at this moment relish my future. Thanks for your time very much for the high quality and results-oriented guide. I won’t be reluctant to endorse the blog to anyone who wants and needs direction on this situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *