Af Thipan Sinnarajah

Kristne festivaler er stadig hyped blandt unge mennesker. Folk tager til det, da det betyder meget for dem, og man kan godt slippe for alkoholen i en weekend. Nogle adskillige grupper foretrækker at holde sig alkoholfri pga. religiøse grunde. Jeg vil tage udgangspunkt i Å Festival, da jeg selv har været der før.

Disse festivaler foregår mere stille og roligt, i stedet for, at der skal være gang i den hele tiden. Der vil også være aktiviteter i løbet af weekenden, såsom traktortræk, fodboldturnering osv. Der vil også være kristne sangere til eventet, hermed også 3000 deltagere fra ind og udland.

Der serveres mad til festivalerne, hvor man vil have mulighed for at købe billetter til morgenmad og aftensmad. Man får en fornemmelse af, hvordan det er, at være i deres sko.

615 Replies to “De kristne gutter”

  1. I accidentally left the sprinkler on all night last night. Everything is looking much perkier now and the yard is at least 10 degrees cooler. Was able to weed without fighting the clay.Driving out to some kittens that I’m caring for, there were dried leaves all over the road. The park’s sycamores are giving up and dropping all their leaves in this heat and drought. It looked a bit like fall.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *