Af Thipan Sinnarajah

Kristne festivaler er stadig hyped blandt unge mennesker. Folk tager til det, da det betyder meget for dem, og man kan godt slippe for alkoholen i en weekend. Nogle adskillige grupper foretrækker at holde sig alkoholfri pga. religiøse grunde. Jeg vil tage udgangspunkt i Å Festival, da jeg selv har været der før.

Disse festivaler foregår mere stille og roligt, i stedet for, at der skal være gang i den hele tiden. Der vil også være aktiviteter i løbet af weekenden, såsom traktortræk, fodboldturnering osv. Der vil også være kristne sangere til eventet, hermed også 3000 deltagere fra ind og udland.

Der serveres mad til festivalerne, hvor man vil have mulighed for at købe billetter til morgenmad og aftensmad. Man får en fornemmelse af, hvordan det er, at være i deres sko.

3.537 Replies to “De kristne gutter”

 1. Greetings! Quick question that’s entirely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue.
  If you have any recommendations, please share. Thanks!

 2. There are definitely numerous particulars like that to take into consideration. That could be a nice point to convey up. I provide the thoughts above as normal inspiration however clearly there are questions like the one you carry up the place crucial factor will probably be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged round things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both girls and boys feel the impact of only a second’s pleasure, for the rest of their lives.

 3. Oh my goodness! Amazing article dude! Many thanks, However I am going through difficulties with your RSS.

  I don’t understand the reason why I can’t join it. Is there anybody having the same RSS problems?
  Anyone who knows the answer will you kindly respond?
  Thanks!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *