Af Sofie Nørager

 

Piger, piger, piger…. alt tyder på at foråret snart er på vej..

Det betyder ikke bare, at varmere vinde og grønnere tider er i vente, men også at det er på tide at udskifte de slidte og udtrådte vintersko med nye og lette forårsmodeller. Vi går altså årets bedste tid i møde, for hvem elsker ikke en god mulighed for at intensivere sin skoshopping.
Vi har derfor samlet nogle af forårsfavoritterne her, for at give lidt inspiration og forårsglæde til de vinterdeprimerede hjerner.

 

En af forårets helt store tendenser inden for sko er, at det skal være feminint. Ballerinaer, mules og slip-ins er de store forårsfavoritter. Generelt er det meget hverdagsbehagelige og feminine sko der kommer på mode.
Forårets helt store surprise og nyhed, må helt klart være sock shoes. De populære sko findes som alt fra sneackers til stilletter. De yderst komfortable sko er både fine, enkle og perfekte til et hvert look.

 

Inspirations hjørnet:

1.270 Replies to “Forårets skostil”

 1. Thanks for any other magnificent post. The place
  else may just anyone get that kind of info in such an ideal manner of writing?
  I’ve a presentation next week, and I am on the search for such info.

 2. As with all of statistics the precision of your results will likely be determined directly from the size of one’s sample.
  It is really a proven fact that majority it not exclusively professional
  poker players have spent up to 50 % of the lifetime learning different tactics and techniques
  in winning at poker. Look at sports betting coming from a
  rational standpoint and you’ll see how little it actually takes to win.

 3. Hi there I am so delighted I found your blog page, I really found you by accident, while I was researching on Bing for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thank you for a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome work.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *