Af:. Passion for fashion

 

Piger, piger, piger…. alt tyder på at foråret snart er på vej..

Det betyder ikke bare, at varmere vinde og grønnere tider er i vente, men også at det er på tide at udskifte de slidte og udtrådte vintersko med nye og lette forårsmodeller. Vi går altså årets bedste tid i møde, for hvem elsker ikke en god mulighed for at intensivere sin skoshopping.
Vi har derfor samlet nogle af forårsfavoritterne her, for at give lidt inspiration og forårsglæde til de vinterdeprimerede hjerner.

 

En af forårets helt store tendenser inden for sko er, at det skal være feminint. Ballerinaer, mules og slip-ins er de store forårsfavoritter. Generelt er det meget hverdagsbehagelige og feminine sko der kommer på mode.
Forårets helt store surprise og nyhed, må helt klart være sock shoes. De populære sko findes som alt fra sneackers til stilletter. De yderst komfortable sko er både fine, enkle og perfekte til et hvert look.

 

Inspirations hjørnet:

377 Replies to “Forårets skostil”

  1. minti January 7, 2013 at 3:57 pm · Sed non velit neque. Mauris gravida mattis libero elementum dignissim. Proin vehicula ultricies leo, vitae sollicitudin risus sagittis at. Cras sit amet eros purus. Curabitur non lectus id massa auctor cursus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

  2. Nja, Johan är nog roligare egentligen och gör väldigt mycket med Chester så det tror jag faktiskt inte.Snarare så att han är bättre på att vara konsekvent än vad jag är och gör det inte till en stor grej varken när han går eller kommer hem. =)Kram!

  3. hi, i am a new learner and trying to learn it by myself mostly looking at the video tutorials. I’ve started with free style. Its been almost one month but still i have problem breathing. In single go holding my breath i can swim so long i can hold. When ever i try to breath i get drowned. Kindly do guide me in this regard. Thanks

  4. I would like to get across my affection for your generosity giving support to people who must have guidance on in this area of interest. Your very own commitment to getting the message all through became rather productive and has all the time encouraged most people like me to get to their aims. Your entire helpful tutorial can mean much to me and even more to my office colleagues. Best wishes; from everyone of us.

  5. Thank you! Yes, I put the plate setter legs up, then the grate, & then the pizza stone. As far as temperature — it was cranked! Since this was my first pizza on the BGE I wanted to give it a whirl with vent wide open and cap off. It was a fast cook, I assume much like a brick oven would be. What temp do you cook your pizzas at?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *