Af Sofie Nørager

 

Piger, piger, piger…. alt tyder på at foråret snart er på vej..

Det betyder ikke bare, at varmere vinde og grønnere tider er i vente, men også at det er på tide at udskifte de slidte og udtrådte vintersko med nye og lette forårsmodeller. Vi går altså årets bedste tid i møde, for hvem elsker ikke en god mulighed for at intensivere sin skoshopping.
Vi har derfor samlet nogle af forårsfavoritterne her, for at give lidt inspiration og forårsglæde til de vinterdeprimerede hjerner.

 

En af forårets helt store tendenser inden for sko er, at det skal være feminint. Ballerinaer, mules og slip-ins er de store forårsfavoritter. Generelt er det meget hverdagsbehagelige og feminine sko der kommer på mode.
Forårets helt store surprise og nyhed, må helt klart være sock shoes. De populære sko findes som alt fra sneackers til stilletter. De yderst komfortable sko er både fine, enkle og perfekte til et hvert look.

 

Inspirations hjørnet:

1.413 Replies to “Forårets skostil”

  1. My husband and i got absolutely glad Albert managed to deal with his homework through the ideas he had from your own blog. It’s not at all simplistic just to find yourself handing out thoughts which many people may have been trying to sell. And now we discover we’ve got the website owner to appreciate because of that. The type of explanations you have made, the easy blog navigation, the relationships your site help instill – it’s got everything astounding, and it’s really making our son in addition to the family do think the matter is satisfying, which is seriously important. Thanks for all!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *