Hvordan drukner du en blondine?
Fortæl hende hun ikke må sluge.

Hvad kalder man en blondine der farver sit hår brunt?
Kunstig intelligens.

Hvorfor kiggede blondinen op på solen i 4 timer? Fordi hun ville så gerne have brune øjne.

Hvorfor kører blondiner kun i BMW?
Fordi det er det eneste bilmærke de kan stave til.

404 Replies to “Ugens blondinegåder”

  1. this can happen), but when the site is trying to weed out the bad from the good, casualties will occur. On the whole I think Yelp does a fantastic job of giving a snapshot of a business. Business owners that learn to lose some control and respond effectively can do great things with Yelp. My love affair continues…

  2. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept|

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *