Hvordan drukner du en blondine?
Fortæl hende hun ikke må sluge.

Hvad kalder man en blondine der farver sit hår brunt?
Kunstig intelligens.

Hvorfor kiggede blondinen op på solen i 4 timer? Fordi hun ville så gerne have brune øjne.

Hvorfor kører blondiner kun i BMW?
Fordi det er det eneste bilmærke de kan stave til.

1.089 Replies to “Ugens blondinegåder”

  1. Hey there. I discovered your web site by the use of Google while looking for a similar subject, your web site came up. It appears great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

  2. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish only about gossip and web stuff and this is really annoying. A good site with exciting content, this is what I need. Thanks for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

  3. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is actually annoying. A good website with interesting content, that’s what I need. Thank you for making this site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

  4. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is really frustrating. A good web site with exciting content, that’s what I need. Thank you for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *