Af Kristian Hviid

I dag er der en større opsving i slaggeriet på de danske skoler. Er det fordi, at de unge er uegnede til gymnasiet?

Mange elever mister motivationen til at fortsætte deres uddannelse, når de har færdiggjort 9. klasse. Derfor udskyder de beslutningen om en videregående uddannelse. Men det skal også være sjovt at gå i skole.

Tetris i timerne, pauser og alt det andet sjove er også nødvendigt. Hvis man arbejder hårdt i skolen, er det også nødvendigt med en pause, og lærerne skal også acceptere, at vi har brug for mere pause end vi får. Hvis det strømmer med gode karakterer, kan enhver gennemskue, at det er okay at slagge lidt, når man med god samvittighed har lavet sine ting.

En løsning kunne være, at ledelsen tydeliggøre vigtighed i at studere på en rigtig måde. Det er vigtigt, at vi også om 20 år har en arbejdskraft, der er med til at drive Danmark, så vi stadig er verdens lykkeligste land. Derfor skal elever sætte ind, nu. Det er nødvendigt at sætte ind nu. Vi er Danmarks fremtid. For man kan jo ikke sidde på en arbejdsplads og spille Tetris resten af livet, kan man?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *