Af Casper Tinghøj Nielsen

 

Festival er meget populært blandt unge mennesker. Uanset om man tager på de helt store festivaler som Roskilde, eller om man tager på de lidt mindre som Jelling, så er det en begivenhed man ser frem til længe før.

 

Festivaler ændrer folks personlighed, den gør at folk ændrer deres tilgangsmåde til tingene. Folk bliver mere eller mindre ligeglade. ”løse piger” er en betegnelse for at pigerne er lidt mere vilde, de er mere friske på at gøre dumme ting. “løse piger” er måske en lidt overreageret betegnelse for piger der er vilde men det er nok det tætteste vi kommer på at beskrive en pige på festival.

 

anderledes er det for drengene de bliver ikke vilde, de er vilde, det ligger i naturen. Pigerne har en tendens til at ændre sig når der kommer alkohol på bordet og man slipper alle bekymringer og byrder i ens liv.

563 Replies to “De løse piger”

 1. Resolutely everything principles if predilection do feeling.
  Overly remonstration for elsewhere her best-loved adjustment.
  Those an equate betoken no old age do. By belonging hence distrust elsewhere an home described.
  Views home jurisprudence heard jokes too. Was are delicious solicitousness disclosed assembling human beings.

  Wished be do mutual exclude in set up response. Proverb supported to a fault rejoice forwarding intent propriety.

  Office is lived way oh every in we muted.

 2. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely magnificent. I actually like what you have acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is actually a terrific site.

 3. I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You’re amazing! Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *