Af Casper Tinghøj Nielsen

 

Festival er meget populært blandt unge mennesker. Uanset om man tager på de helt store festivaler som Roskilde, eller om man tager på de lidt mindre som Jelling, så er det en begivenhed man ser frem til længe før.

 

Festivaler ændrer folks personlighed, den gør at folk ændrer deres tilgangsmåde til tingene. Folk bliver mere eller mindre ligeglade. ”løse piger” er en betegnelse for at pigerne er lidt mere vilde, de er mere friske på at gøre dumme ting. “løse piger” er måske en lidt overreageret betegnelse for piger der er vilde men det er nok det tætteste vi kommer på at beskrive en pige på festival.

 

anderledes er det for drengene de bliver ikke vilde, de er vilde, det ligger i naturen. Pigerne har en tendens til at ændre sig når der kommer alkohol på bordet og man slipper alle bekymringer og byrder i ens liv.

14 Replies to “De løse piger”

  1. I must convey my affection for your kind-heartedness for those people that must have help with your topic. Your personal dedication to passing the message all through was exceptionally significant and have without exception made some individuals just like me to get to their pursuits. Your personal invaluable recommendations implies this much a person like me and substantially more to my office workers. Warm regards; from each one of us.

  2. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site. I’m hoping to see the same high-grade content by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now ;)|

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *