Af Casper Tinghøj Nielsen

 

Festival er meget populært blandt unge mennesker. Uanset om man tager på de helt store festivaler som Roskilde, eller om man tager på de lidt mindre som Jelling, så er det en begivenhed man ser frem til længe før.

 

Festivaler ændrer folks personlighed, den gør at folk ændrer deres tilgangsmåde til tingene. Folk bliver mere eller mindre ligeglade. ”løse piger” er en betegnelse for at pigerne er lidt mere vilde, de er mere friske på at gøre dumme ting. “løse piger” er måske en lidt overreageret betegnelse for piger der er vilde men det er nok det tætteste vi kommer på at beskrive en pige på festival.

 

anderledes er det for drengene de bliver ikke vilde, de er vilde, det ligger i naturen. Pigerne har en tendens til at ændre sig når der kommer alkohol på bordet og man slipper alle bekymringer og byrder i ens liv.

101 Replies to “De løse piger”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *