Er du også kørt død i at spise de samme slatne rugbrødsmadder i madpakken hver dag? Så følg med og få 5 gode idéer til, hvordan du kan spice madpakken lidt op, uden at skulle stå op kl. 5 om morgenen for at forberede den.

Dette indslag bliver en sikker vinder for fortabte studerende, som selv smører sin madpakker. Med disse 5 forslag og inkluderende tips, vil du altså kunne spare en formue på en lækker madpakke, frem for at bruge 20-50 kroner om dagen på frokost i kantinen eller på Gusto.

 1. Wraps
  Wraps er et lækkert (og sundt) alternativ i en madpakke. Skift rugbrødet ud med pandekagen og lad fyldet overtage spegepølsens plads. Glem nu ikke, at bruge enten pesto, cremefraiche eller en anden form for smørelse – uden dette, bliver den nok alligevel ikke mere spændende end den tørre rugbrødsmad, som vi alle bliver trætte af efter et par dage!

 2. Sandwich
  Smør en sandwich – og hvis du er rigtig frisk, så bag selv et lækkert brød, som du rent faktisk kan lide. Der er ikke noget mere ærgerligt, end en sandwich i kedeligt brød fra det lokale supermarked.
  TIP: Følg denne opskrift, for at opnå sundt brød i stil med det som serveres på Joe and the Juice https://copenhagenbyme.com/2015/09/05/sandwich-til-madpakken/

  Står du i en situation, hvor overstående ikke er muligt, har vi selvfølgelig flere idéer i ærmet!
  Du kan nemlig i mange tilfælde med fordel riste brødet. Det giver en oplagt mulighed for at tage brug af daggammelt brød, som ikke længere er svampet og friskt og giver samtidig en fantastisk smag! Dette fungerer også ganske godt, hvis du vælger at lave sandwichen af rugbrød.

 1. Rester fra dagen før
  Selvom det ikke lyder fantastisk at slæbe en daggammel pølse med fra gårsdagens aftensmåltid, vil dette nok alligevel give dig en lidt bedre idé om, hvor nemt madpakken kan klares. Brug overskydende salat i sandwichen eller steg lidt kylling til en salat. Omvendt, kan du snitte lidt salat til kødet. Kun fantasien sætter grænsen – mon ikke noget kan genbruges på enten den ene eller den anden måde?

 2. Pastasalat
  Snit lidt grønt, steg lidt kød og kog nogle pastaer. Top den af med din yndlingsdressing og den er i hus! En pastasalat som både er sund og nem at lave. Vær kreativ og brug kun de ingredienser, som du selv synes smager godt. Google vil kunne give dig et hav af gode opskrifter, som du ikke kan holde dig fra, når først du er blevet inspireret til at finde kniven frem efter at have set vores lækre billeder.

  TIP: Top den med bacon – det har sjældent gjort noget skidt i nogen form for salat!


 3. Snacks!

Der er intet bedre, end snacks i en kedelig madpakke! Sørg derfor altid for at tage noget med, som er nemt og hurtigt at gribe i en af de kortere pauser. Bag eventuelt pizzasnegle eller pølsehorn, samt sørg for frugt, grøntsags stænger eller lignende. Forglem dog ej, at kage fra fødselsdagen i går eller en müslibar aldrig går af mode i en madpakke!

 

Et sidste godt råd er, at få madpakken lavet aftenen inden. På den måde sikrer du dig selv, at du får lavet lige præcis det som du ønsker at spise, samt undgår at lave det tidligt fra morgenen – win win!
God fornøjelse

588 Replies to “5 gode idéer til madpakken”

 1. obviously like your web site however you have to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to tell the reality on the other hand I will surely come back again.

 2. Thank you so much for providing individuals with such a nice possiblity to check tips from this site. It is always very good plus stuffed with fun for me and my office friends to visit your site a minimum of 3 times weekly to read through the new secrets you will have. Of course, I’m also certainly motivated with all the extraordinary creative ideas served by you. Selected 1 ideas in this posting are unquestionably the most effective I have ever had.

 3. Its such as you read my mind! You seem to grasp a lot approximately this, like you wrote the ebook
  in it or something. I feel that you simply can do with a few p.c.
  to pressure the message house a bit, but instead of that,
  this is wonderful blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 4. The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a
  twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *