Er du også kørt død i at spise de samme slatne rugbrødsmadder i madpakken hver dag? Så følg med og få 5 gode idéer til, hvordan du kan spice madpakken lidt op, uden at skulle stå op kl. 5 om morgenen for at forberede den.

Dette indslag bliver en sikker vinder for fortabte studerende, som selv smører sin madpakker. Med disse 5 forslag og inkluderende tips, vil du altså kunne spare en formue på en lækker madpakke, frem for at bruge 20-50 kroner om dagen på frokost i kantinen eller på Gusto.

 1. Wraps
  Wraps er et lækkert (og sundt) alternativ i en madpakke. Skift rugbrødet ud med pandekagen og lad fyldet overtage spegepølsens plads. Glem nu ikke, at bruge enten pesto, cremefraiche eller en anden form for smørelse – uden dette, bliver den nok alligevel ikke mere spændende end den tørre rugbrødsmad, som vi alle bliver trætte af efter et par dage!

 2. Sandwich
  Smør en sandwich – og hvis du er rigtig frisk, så bag selv et lækkert brød, som du rent faktisk kan lide. Der er ikke noget mere ærgerligt, end en sandwich i kedeligt brød fra det lokale supermarked.
  TIP: Følg denne opskrift, for at opnå sundt brød i stil med det som serveres på Joe and the Juice https://copenhagenbyme.com/2015/09/05/sandwich-til-madpakken/

  Står du i en situation, hvor overstående ikke er muligt, har vi selvfølgelig flere idéer i ærmet!
  Du kan nemlig i mange tilfælde med fordel riste brødet. Det giver en oplagt mulighed for at tage brug af daggammelt brød, som ikke længere er svampet og friskt og giver samtidig en fantastisk smag! Dette fungerer også ganske godt, hvis du vælger at lave sandwichen af rugbrød.

 1. Rester fra dagen før
  Selvom det ikke lyder fantastisk at slæbe en daggammel pølse med fra gårsdagens aftensmåltid, vil dette nok alligevel give dig en lidt bedre idé om, hvor nemt madpakken kan klares. Brug overskydende salat i sandwichen eller steg lidt kylling til en salat. Omvendt, kan du snitte lidt salat til kødet. Kun fantasien sætter grænsen – mon ikke noget kan genbruges på enten den ene eller den anden måde?

 2. Pastasalat
  Snit lidt grønt, steg lidt kød og kog nogle pastaer. Top den af med din yndlingsdressing og den er i hus! En pastasalat som både er sund og nem at lave. Vær kreativ og brug kun de ingredienser, som du selv synes smager godt. Google vil kunne give dig et hav af gode opskrifter, som du ikke kan holde dig fra, når først du er blevet inspireret til at finde kniven frem efter at have set vores lækre billeder.

  TIP: Top den med bacon – det har sjældent gjort noget skidt i nogen form for salat!


 3. Snacks!

Der er intet bedre, end snacks i en kedelig madpakke! Sørg derfor altid for at tage noget med, som er nemt og hurtigt at gribe i en af de kortere pauser. Bag eventuelt pizzasnegle eller pølsehorn, samt sørg for frugt, grøntsags stænger eller lignende. Forglem dog ej, at kage fra fødselsdagen i går eller en müslibar aldrig går af mode i en madpakke!

 

Et sidste godt råd er, at få madpakken lavet aftenen inden. På den måde sikrer du dig selv, at du får lavet lige præcis det som du ønsker at spise, samt undgår at lave det tidligt fra morgenen – win win!
God fornøjelse

9 Replies to “5 gode idéer til madpakken”

 1. I intended to send you this little bit of observation to give many thanks over again over the beautiful principles you have discussed in this case. It’s so shockingly open-handed with people like you giving without restraint precisely what most of us might have made available as an ebook to help make some dough for themselves, notably since you could possibly have tried it if you ever wanted. These basics likewise worked to become a fantastic way to fully grasp that other individuals have the identical zeal just like my own to realize more pertaining to this issue. I’m certain there are thousands of more pleasurable times up front for individuals that take a look at your blog.

 2. I not to mention my pals were actually taking note of the nice techniques located on your web blog and then quickly I had a horrible suspicion I never expressed respect to you for those strategies. All the ladies appeared to be totally excited to learn all of them and have extremely been tapping into them. Many thanks for really being so thoughtful and for selecting these kinds of essential tips most people are really eager to understand about. Our own honest apologies for not expressing gratitude to earlier.

 3. I in addition to my pals happened to be digesting the nice secrets and techniques found on your web blog then the sudden I had a terrible feeling I never thanked the web blog owner for those techniques. Those young men came for this reason glad to read through them and have in effect absolutely been using them. Appreciate your simply being so helpful as well as for settling on this form of useful tips millions of individuals are really desirous to be aware of. Our own honest apologies for not expressing appreciation to you earlier.

 4. I wish to show some appreciation to the writer for bailing me out of this particular instance. After researching through the world-wide-web and obtaining ideas which are not pleasant, I believed my life was gone. Existing devoid of the approaches to the issues you have resolved by way of your entire review is a crucial case, as well as ones that might have adversely damaged my career if I had not come across your site. Your personal skills and kindness in touching almost everything was priceless. I am not sure what I would have done if I had not discovered such a point like this. I can at this time relish my future. Thanks a lot so much for your skilled and sensible help. I will not hesitate to suggest your blog to any individual who ought to have counselling on this issue.

 5. Thanks a lot for providing individuals with an extraordinarily memorable opportunity to discover important secrets from here. It is usually very beneficial and also packed with a good time for me and my office friends to visit your web site on the least thrice in 7 days to find out the new items you have got. And definitely, I am just actually impressed for the sensational principles you give. Selected 3 areas in this post are in truth the finest I’ve had.

 6. I want to show some appreciation to you just for rescuing me from this trouble. Because of looking through the world wide web and coming across basics which are not pleasant, I thought my life was done. Being alive without the answers to the issues you’ve solved through your report is a crucial case, and ones which may have badly damaged my entire career if I had not encountered the blog. Your own personal expertise and kindness in handling every aspect was very helpful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a point like this. I can at this moment look forward to my future. Thank you very much for your impressive and sensible help. I will not be reluctant to propose your blog post to any person who needs and wants direction on this area.

 7. I want to show my love for your kind-heartedness supporting men who should have help with this one content. Your real commitment to passing the message around ended up being exceedingly helpful and have always allowed others like me to achieve their endeavors. Your personal interesting instruction indicates much a person like me and extremely more to my office colleagues. Thanks a ton; from each one of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *