Af Casper Tinghøj Nielsen

 

Alkoholen flyder, skraldet ligger overalt på campen. Folket bliver mere og mere påvirket, og lugten af bræk overgår alle andre lugte og dufte på festivalen. Dem som har oplevet festivaloplevelsen på tæt hold ved hvad vi snakker om.

 

Man begynder at blive ligeglad med sig selv og sine omgivelser. Man går ikke i bad, man magter ikke at skifte underbukser, deodoranten har man glemt derhjemme, og der ligger remulade på teltet. Men noget af det vigtigste sulten, nogle glemmer det, andre har simpelthen ikke penge til det.

 

Generelt lever man i nogle uhygiejnisk forhold, da man har mere fokus på hyggen og det sociale.

 

Derudover er fokusset og lysten mere rettet mod alkoholen, end de sure gamle pølsehorn som mor diskret har pakket i tasken.

 

På et eller andet tidspunkt igennem en hel festival kommer man faktisk i tanke om at man behøver mad for at holde sig oppe og ikke besvime midt i campen. I den situation falder valget tit på de meget papagtige og ekstrem dyre pizzaer der bliver solgt oppe ved boderne.

 

selvom man ikke får helt så mange kalorier indenbords, i løbet af sådan en uges druk, ihvertfald ikke bestående af mad. Så er det vigtigste at holde humøret oppe, undgå at besvime, hold dig hydreret.

53 Replies to “En uge på sult”

  1. Thank you a lot for giving everyone remarkably memorable chance to read from here. It really is so beneficial and full of amusement for me and my office co-workers to search the blog not less than three times weekly to see the new issues you have. And indeed, I’m also certainly fascinated considering the extraordinary things you give. Selected 3 facts in this post are without a doubt the finest we have all ever had.

  2. Please let me know if you’re looking for a article writer for your weblog. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Many thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *