Af Casper Tinghøj Nielsen

 

Alkoholen flyder, skraldet ligger overalt på campen. Folket bliver mere og mere påvirket, og lugten af bræk overgår alle andre lugte og dufte på festivalen. Dem som har oplevet festivaloplevelsen på tæt hold ved hvad vi snakker om.

 

Man begynder at blive ligeglad med sig selv og sine omgivelser. Man går ikke i bad, man magter ikke at skifte underbukser, deodoranten har man glemt derhjemme, og der ligger remulade på teltet. Men noget af det vigtigste sulten, nogle glemmer det, andre har simpelthen ikke penge til det.

 

Generelt lever man i nogle uhygiejnisk forhold, da man har mere fokus på hyggen og det sociale.

 

Derudover er fokusset og lysten mere rettet mod alkoholen, end de sure gamle pølsehorn som mor diskret har pakket i tasken.

 

På et eller andet tidspunkt igennem en hel festival kommer man faktisk i tanke om at man behøver mad for at holde sig oppe og ikke besvime midt i campen. I den situation falder valget tit på de meget papagtige og ekstrem dyre pizzaer der bliver solgt oppe ved boderne.

 

selvom man ikke får helt så mange kalorier indenbords, i løbet af sådan en uges druk, ihvertfald ikke bestående af mad. Så er det vigtigste at holde humøret oppe, undgå at besvime, hold dig hydreret.

330 Replies to “En uge på sult”

  1. This is very attention-grabbing, You’re a very professional blogger.
    I have joined your feed and look ahead to looking for more
    of your great post. Also, I’ve shared your website in my social
    networks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *