Manchester City er i den nuværende sæson så suveræne, at det kun er et spørgsmål om tid før de vinder mesterskabet. City fører Premier League med hele 81 point og den nærmeste modstander er rivalerne fra United med 65 point.

 

Af: Victor Lodahl, Jeppe Pyndt og William Lund

City-spillerne kigger allerede i kalenderen efter en perfekt dato til mesterskabsfesten. De har sat et kæmpe kryds den 7. april, hvor United kommer på besøg på Citys hjemmebane. Manager Josep Guardiola er dog nede på jorden selvom de gode præstationer har præget holdet hele sæsonen. Han tager en kamp af gangen og på den måde giver det holdet en god chance for at vinde mesterskabet, udtaler han.

 

Manchester city vandt sit seneste mesterskab i 2013/14 sæsonen. Og hvis de vinder det kommende mesterskab, har de fem mesterskabstitler.

63 Replies to “Manchester City vil lukke PL-mesterskabet i derby.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *