Skrevet af Jeppe, William og Victor 12-03-2018

Natten til lørdag endte Houston Rockets 17 kampe win-streak, som ellers kun var 5 kampe fra at slå franchise rekorden for flest vundne kampe. Houstons win-streak sluttede da de tabte til Toronto Raptors 108 – 105. Houston Rockets er ikke i fare for, at der er nogen, som tager deres første plads i NBA Power-rankings.

På anden pladsen ligger Golden State Warriors, som ellers har haft nedgang uden stjerneprofilen Stephen Curry, der lige nu er ude med en ankel skade. Golden State Warriors har tabt deres sidste to kampe og møder Los Angeles Lakers d. 14/3 kl 22:30 dansk tid.

På tredje pladsen i power rankings ligger Toronto Raptors, som lige nu har vundet 8 kampe i streg. En af de hovedsagelige grunde til at Raptors har så meget succes er deres bænkevarmere som i gennemsnittet laver 48 point per kamp. Det er ligaens bedste.

13 Replies to “NBA Power rankings top 3”

  1. I simply had to thank you very much all over again. I do not know the things I would have achieved in the absence of the suggestions contributed by you about such problem. It truly was a troublesome crisis in my position, nevertheless taking a look at this skilled approach you dealt with that took me to cry for joy. Extremely happy for your advice and even hope you really know what a great job you were putting in educating others with the aid of your webpage. I am certain you’ve never come across any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *