Skrevet af Jeppe, William og Victor 12-03-2018

Natten til lørdag endte Houston Rockets 17 kampe win-streak, som ellers kun var 5 kampe fra at slå franchise rekorden for flest vundne kampe. Houstons win-streak sluttede da de tabte til Toronto Raptors 108 – 105. Houston Rockets er ikke i fare for, at der er nogen, som tager deres første plads i NBA Power-rankings.

På anden pladsen ligger Golden State Warriors, som ellers har haft nedgang uden stjerneprofilen Stephen Curry, der lige nu er ude med en ankel skade. Golden State Warriors har tabt deres sidste to kampe og møder Los Angeles Lakers d. 14/3 kl 22:30 dansk tid.

På tredje pladsen i power rankings ligger Toronto Raptors, som lige nu har vundet 8 kampe i streg. En af de hovedsagelige grunde til at Raptors har så meget succes er deres bænkevarmere som i gennemsnittet laver 48 point per kamp. Det er ligaens bedste.

321 Replies to “NBA Power rankings top 3”

 1. Hello would you mind stating which blog platform you’re
  using? I’m planning to start my own blog soon but
  I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs
  and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *