Skrevet af Jeppe, William og Victor 12-03-2018

Natten til lørdag endte Houston Rockets 17 kampe win-streak, som ellers kun var 5 kampe fra at slå franchise rekorden for flest vundne kampe. Houstons win-streak sluttede da de tabte til Toronto Raptors 108 – 105. Houston Rockets er ikke i fare for, at der er nogen, som tager deres første plads i NBA Power-rankings.

På anden pladsen ligger Golden State Warriors, som ellers har haft nedgang uden stjerneprofilen Stephen Curry, der lige nu er ude med en ankel skade. Golden State Warriors har tabt deres sidste to kampe og møder Los Angeles Lakers d. 14/3 kl 22:30 dansk tid.

På tredje pladsen i power rankings ligger Toronto Raptors, som lige nu har vundet 8 kampe i streg. En af de hovedsagelige grunde til at Raptors har så meget succes er deres bænkevarmere som i gennemsnittet laver 48 point per kamp. Det er ligaens bedste.

628 Replies to “NBA Power rankings top 3”

  1. Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

  2. Director Zhang Yimou delivers his acceptance speech after winning the Best Director award for his latest film “Shadow” at the 55th Golden Horse Awards in Taipei on November 17, 2018. /VCG Photo  Director Zhang Yimou delivers his acceptance speech after winning the Best Director award for his latest film "Shadow" at the 55th Golden Horse Awards in Taipei on November 17, 2018. /VCG Photo

  3. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is great blog. A fantastic read. I will definitely be back.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *