Skrevet af Jeppe, William og Victor 12-03-2018

Natten til lørdag endte Houston Rockets 17 kampe win-streak, som ellers kun var 5 kampe fra at slå franchise rekorden for flest vundne kampe. Houstons win-streak sluttede da de tabte til Toronto Raptors 108 – 105. Houston Rockets er ikke i fare for, at der er nogen, som tager deres første plads i NBA Power-rankings.

På anden pladsen ligger Golden State Warriors, som ellers har haft nedgang uden stjerneprofilen Stephen Curry, der lige nu er ude med en ankel skade. Golden State Warriors har tabt deres sidste to kampe og møder Los Angeles Lakers d. 14/3 kl 22:30 dansk tid.

På tredje pladsen i power rankings ligger Toronto Raptors, som lige nu har vundet 8 kampe i streg. En af de hovedsagelige grunde til at Raptors har så meget succes er deres bænkevarmere som i gennemsnittet laver 48 point per kamp. Det er ligaens bedste.

22 Replies to “NBA Power rankings top 3”

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your
    site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed
    account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I
    achievement you access consistently quickly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *