Skrevet af Jeppe Pyndt

 

51 milliarder kr. senere er Rusland ved at være klar til ”kick off”, hvor de danske drenge er med.

Der er i dag præcis 94 dage til åbningskampen ved VM 2018. Åbningskampen bliver et brag af en kamp mellem vært-nationen Rusland og Saudi Arabien. Hele 32 nationer deltager ved dette års VM og man forventer at der kommer 1.000.000 tilrejsende fodboldfans fra hele verden for at se den specielle begivenhed.

Der er ingen økonomiske problemer når det kommer til ombygning af stadions, hoteller og lufthavne, men man mangler flere sponsorer. Der mangler lige nu 21 ud af de 34 sponser pladser. Ombygninger skyldes hovedsageligt den store mængde af tilrejsende. Man er allerede begyndt at gøre infrastrukturen klar, man har fx allerede dekoreret de metro vogne, som skal transportere fansene rundt og man har renoveret omkring 12 forskellige arenaer samt bliver der brugt 96 træningsarealer.

950 Replies to “Rusland klar til fodbold VM”

 1. Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is really frustrating. A good blog with interesting content, this is what I need. Thanks for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 2. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts.
  In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 3. Hiya, I’m really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is really irritating. A good site with interesting content, this is what I need. Thank you for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 4. Awesome post. I’m a regular visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a frequent visitor for a really long time.

 5. When I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added-
  checkbox and now whenever a comment is added I recieve four emails with the same comment.
  Perhaps there is a means you can remove me from that service?

  Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *