Skrevet af Jeppe Pyndt

 

51 milliarder kr. senere er Rusland ved at være klar til ”kick off”, hvor de danske drenge er med.

Der er i dag præcis 94 dage til åbningskampen ved VM 2018. Åbningskampen bliver et brag af en kamp mellem vært-nationen Rusland og Saudi Arabien. Hele 32 nationer deltager ved dette års VM og man forventer at der kommer 1.000.000 tilrejsende fodboldfans fra hele verden for at se den specielle begivenhed.

Der er ingen økonomiske problemer når det kommer til ombygning af stadions, hoteller og lufthavne, men man mangler flere sponsorer. Der mangler lige nu 21 ud af de 34 sponser pladser. Ombygninger skyldes hovedsageligt den store mængde af tilrejsende. Man er allerede begyndt at gøre infrastrukturen klar, man har fx allerede dekoreret de metro vogne, som skal transportere fansene rundt og man har renoveret omkring 12 forskellige arenaer samt bliver der brugt 96 træningsarealer.

13 Replies to “Rusland klar til fodbold VM”

  1. I needed to put you one bit of remark just to say thank you over again considering the spectacular tactics you’ve documented in this article. This is shockingly open-handed of people like you to give without restraint what numerous people could possibly have supplied as an e book to get some money for their own end, most importantly now that you might well have done it in case you wanted. These points additionally acted to become good way to be aware that many people have the same passion like my own to understand very much more pertaining to this problem. I’m sure there are thousands of more enjoyable moments in the future for individuals who discover your website.

  2. You really make it seem so easy along with your presentation however I in finding this matter to be actually something that I think I’d never understand. It kind of feels too complicated and very large for me. I am looking forward for your next publish, I’ll try to get the hang of it!|

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *