Skrevet af Jeppe Pyndt

 

51 milliarder kr. senere er Rusland ved at være klar til ”kick off”, hvor de danske drenge er med.

Der er i dag præcis 94 dage til åbningskampen ved VM 2018. Åbningskampen bliver et brag af en kamp mellem vært-nationen Rusland og Saudi Arabien. Hele 32 nationer deltager ved dette års VM og man forventer at der kommer 1.000.000 tilrejsende fodboldfans fra hele verden for at se den specielle begivenhed.

Der er ingen økonomiske problemer når det kommer til ombygning af stadions, hoteller og lufthavne, men man mangler flere sponsorer. Der mangler lige nu 21 ud af de 34 sponser pladser. Ombygninger skyldes hovedsageligt den store mængde af tilrejsende. Man er allerede begyndt at gøre infrastrukturen klar, man har fx allerede dekoreret de metro vogne, som skal transportere fansene rundt og man har renoveret omkring 12 forskellige arenaer samt bliver der brugt 96 træningsarealer.

40 Replies to “Rusland klar til fodbold VM”

  1. I simply want to say I’m newbie to blogs and seriously savored your web site. Probably I’m planning to bookmark your site . You absolutely come with exceptional articles and reviews. Thanks a lot for revealing your web-site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *