Skrevet af Jeppe Pyndt

 

51 milliarder kr. senere er Rusland ved at være klar til ”kick off”, hvor de danske drenge er med.

Der er i dag præcis 94 dage til åbningskampen ved VM 2018. Åbningskampen bliver et brag af en kamp mellem vært-nationen Rusland og Saudi Arabien. Hele 32 nationer deltager ved dette års VM og man forventer at der kommer 1.000.000 tilrejsende fodboldfans fra hele verden for at se den specielle begivenhed.

Der er ingen økonomiske problemer når det kommer til ombygning af stadions, hoteller og lufthavne, men man mangler flere sponsorer. Der mangler lige nu 21 ud af de 34 sponser pladser. Ombygninger skyldes hovedsageligt den store mængde af tilrejsende. Man er allerede begyndt at gøre infrastrukturen klar, man har fx allerede dekoreret de metro vogne, som skal transportere fansene rundt og man har renoveret omkring 12 forskellige arenaer samt bliver der brugt 96 træningsarealer.

1.257 Replies to “Rusland klar til fodbold VM”

  1. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

  2. Terrific paintings! This is the kind of info that are supposed to be shared across the internet. Disgrace on the seek engines for not positioning this submit upper! Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

  3. you are in point of fact a good webmaster. The web site loading speed is incredible. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork. you have performed a magnificent task on this subject!

  4. I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I will learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *