MATHIAS JAKOBSEN 

Landets skoler, politi, infrastruktur og institutioner kan blive påvirket af en eventuel strejke, hvis overenskomstforhandlingerne mellem de statslige, regionale og kommunale ansatte fortsat udskydes.

 NYHEDER

Hele 750.000 offentlige ansattes løn og arbejdsforhold diskuteres på højtryk, og hvis arbejdsgiverne forbliver uenige med lønmodtagerne, har lønmodtagernes fagforeninger allerede varslet strejke fra d. 4. april 2018. Som modsvar har lønmodtagerne varslet lockout af mere end 440.000 offentlige ansatte, hvis parterne forbliver uenige. Men hvad lægger bag den optrappende storkonflikt? Hvad er de uenige om? Og hvordan rammer en mulig konflikt lige netop dig som elev eller lærer på Herningsholm Erhvervsskole? Få det overordnede overblik over Overenskomstforhandlingerne 2018 // #OK18 nedenfor og her på siden.

Derfor kan de ikke blive enige

Offentlige ansattes kommende lønstigning, betalte spisepauser og grundlæggende arbejdsvilkår er nogle af de områder, der lige pt. adskiller arbejdsgiverne fra lønmodtagerne. Næsten hele 2 procentpoint adskiller parternes krav til lønstigning, mens lønmodtagernes fagforeninger stadig vil have en garanti for, at den betalte spisepause er fredet.

Hvordan en mulig strejke samt en eventuel lockout rammer gymnasielivet på Herningsholm Erhvervsskole er fortsat usikkert, og lige nu kan kontoret ikke forklare, hvordan de tabte undervisningstimer skal indhentes.

OPDATERES:

92 Replies to “STORKONFLIKT 2018? – Sådan rammer den dig”

  1. In fact my blog site name is not pertinent to my blog niche. in this time i intend to transform my blog site to an internet site via blogger. however i do not understand if i will do it, then just how much will impact my blog site web traffic?.

  2. Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and
    wished to mention that I’ve truly loved surfing
    around your weblog posts. After all I’ll be subscribing for your
    rss feed and I hope you write again soon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *