MATHIAS JAKOBSEN 

Landets skoler, politi, infrastruktur og institutioner kan blive påvirket af en eventuel strejke, hvis overenskomstforhandlingerne mellem de statslige, regionale og kommunale ansatte fortsat udskydes.

 NYHEDER

Hele 750.000 offentlige ansattes løn og arbejdsforhold diskuteres på højtryk, og hvis arbejdsgiverne forbliver uenige med lønmodtagerne, har lønmodtagernes fagforeninger allerede varslet strejke fra d. 4. april 2018. Som modsvar har lønmodtagerne varslet lockout af mere end 440.000 offentlige ansatte, hvis parterne forbliver uenige. Men hvad lægger bag den optrappende storkonflikt? Hvad er de uenige om? Og hvordan rammer en mulig konflikt lige netop dig som elev eller lærer på Herningsholm Erhvervsskole? Få det overordnede overblik over Overenskomstforhandlingerne 2018 // #OK18 nedenfor og her på siden.

Derfor kan de ikke blive enige

Offentlige ansattes kommende lønstigning, betalte spisepauser og grundlæggende arbejdsvilkår er nogle af de områder, der lige pt. adskiller arbejdsgiverne fra lønmodtagerne. Næsten hele 2 procentpoint adskiller parternes krav til lønstigning, mens lønmodtagernes fagforeninger stadig vil have en garanti for, at den betalte spisepause er fredet.

Hvordan en mulig strejke samt en eventuel lockout rammer gymnasielivet på Herningsholm Erhvervsskole er fortsat usikkert, og lige nu kan kontoret ikke forklare, hvordan de tabte undervisningstimer skal indhentes.

OPDATERES:

435 Replies to “STORKONFLIKT 2018? – Sådan rammer den dig”

 1. Please let me know if you’re looking for a author for your weblog.

  You have some really good posts and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for
  your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested.

  Cheers!

 2. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a friend who was conducting a little homework on this.
  And he in fact bought me dinner because I stumbled upon it
  for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanx for spending the time to talk about this issue here
  on your blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *