MATHIAS JAKOBSEN 

Landets skoler, politi, infrastruktur og institutioner kan blive påvirket af en eventuel strejke, hvis overenskomstforhandlingerne mellem de statslige, regionale og kommunale ansatte fortsat udskydes.

 NYHEDER

Hele 750.000 offentlige ansattes løn og arbejdsforhold diskuteres på højtryk, og hvis arbejdsgiverne forbliver uenige med lønmodtagerne, har lønmodtagernes fagforeninger allerede varslet strejke fra d. 4. april 2018. Som modsvar har lønmodtagerne varslet lockout af mere end 440.000 offentlige ansatte, hvis parterne forbliver uenige. Men hvad lægger bag den optrappende storkonflikt? Hvad er de uenige om? Og hvordan rammer en mulig konflikt lige netop dig som elev eller lærer på Herningsholm Erhvervsskole? Få det overordnede overblik over Overenskomstforhandlingerne 2018 // #OK18 nedenfor og her på siden.

Derfor kan de ikke blive enige

Offentlige ansattes kommende lønstigning, betalte spisepauser og grundlæggende arbejdsvilkår er nogle af de områder, der lige pt. adskiller arbejdsgiverne fra lønmodtagerne. Næsten hele 2 procentpoint adskiller parternes krav til lønstigning, mens lønmodtagernes fagforeninger stadig vil have en garanti for, at den betalte spisepause er fredet.

Hvordan en mulig strejke samt en eventuel lockout rammer gymnasielivet på Herningsholm Erhvervsskole er fortsat usikkert, og lige nu kan kontoret ikke forklare, hvordan de tabte undervisningstimer skal indhentes.

OPDATERES:

897 Replies to “STORKONFLIKT 2018? – Sådan rammer den dig”

  1. I simply couldn’t go away your web site prior to suggesting that I actually loved the usual information an individual provide to your visitors? Is gonna be again incessantly to inspect new posts

  2. I’ve been surfing online more than three hours as of late, but I by no means discovered any fascinating article like yours. It¡¦s beautiful value enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made just right content material as you probably did, the web might be a lot more useful than ever before.

  3. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll certainly return.

  4. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

  5. I think this is among the most vital info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is wonderful, the articles is really nice : D. Good job, cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *