Skrevet af Jeppe, Willam og Victor 05-03-2018

Vinter OL 2018 startede med et brag af en åbningsceremoni, hvor der blev brugt 1.218 droner til den fantastiske forestilling, det er verdens hidtil største droneshow. På den flotte aftenhimmel dannede de mange droner fantastiske billeder som symboliserede nogle af de mange sportsgrene. Udover de mange droner blev der ved hjælp af teknologi og mennesker i farve fulde kostumer vist en billedlig fortælling af den Koreanske historie- og kultur.

Der er blevet dystet i mange forskellige vintersportsgrene lige fra curling til bobslæde. Der er selvfølgelig også blevet uddelt medaljer til de bedste af de bedste. Oversigten over hvilke lande der har fået flest

medaljer ved dette ol, er der på førstepladsen Norge med hele 39 medaljer efterfulgt af Tyskland med 31 og landet med tredje flest medaljer Canada med 29.

Vinter OL 2018 sluttede den 25. februar og der bliver allerede set frem til Sommer OL 2020 i Japan.

18 Replies to “Vinter OL kort fortaltt”

  1. you are actually a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a fantastic activity on this subject!|

  2. Please let me know if you’re looking for a article writer for your site. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Regards!|

  3. Microsoft Office or are just looking to refresh your skills for any job or the one you’re already in, you’re in the right spot. Our lessons give a mix of text message, video, interactives, and issues to practice what get learned, so you can learn the basics and more of Access, Surpass, Outlook, PowerPoint, Publisher, and Word. You’ll also learn tips, tricks, shortcuts, and more to higher use these programs at work and life. Let’s begin!

  4. Microsoft Office or are just looking to refresh your skills for any job or the one you’re already in, you’re in the right spot. Our lessons give a mix of textual content, video, interactives, and troubles to practice what you might have learned, so you can learn the basics and more of Access, Stand out, Outlook, PowerPoint, Publisher, and Word. You’ll also learn tips, tricks, shortcuts, and more to raised use these programs during working hours and life. Let’s begin!

  5. Microsoft Office or are just looking to refresh your skills for any job or the one you’re already in, you’re in the right spot. Our lessons give a mix of text message, video, interactives, and issues to practice what get learned, so you can learn the basics and more of Access, Surpass, Outlook, PowerPoint, Publisher, and Word. You’ll also learn tips, tricks, shortcuts, and more to raised use these programs during working hours and life. Let’s get going!

  6. i have wondershare video converter ultimate for mac , the registration number on the the application doesn’t match the registration number that i bought for my retirement community. It looks like a pirated copy the support email is a false email address. the registration number is grayed out we bought this software for 2-5 people paid 118 dollars can’t even get support. every DVD we burn has looped. Can’t believe they sent me a pirated one. i tried to uninstall the bad copy so i can download a new copy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *