Skrevet af Jeppe, Willam og Victor 05-03-2018

Vinter OL 2018 startede med et brag af en åbningsceremoni, hvor der blev brugt 1.218 droner til den fantastiske forestilling, det er verdens hidtil største droneshow. På den flotte aftenhimmel dannede de mange droner fantastiske billeder som symboliserede nogle af de mange sportsgrene. Udover de mange droner blev der ved hjælp af teknologi og mennesker i farve fulde kostumer vist en billedlig fortælling af den Koreanske historie- og kultur.

Der er blevet dystet i mange forskellige vintersportsgrene lige fra curling til bobslæde. Der er selvfølgelig også blevet uddelt medaljer til de bedste af de bedste. Oversigten over hvilke lande der har fået flest

medaljer ved dette ol, er der på førstepladsen Norge med hele 39 medaljer efterfulgt af Tyskland med 31 og landet med tredje flest medaljer Canada med 29.

Vinter OL 2018 sluttede den 25. februar og der bliver allerede set frem til Sommer OL 2020 i Japan.

21 Replies to “Vinter OL kort fortaltt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *