Mandag den 23 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

Forligsmand Mette Christensen udsætter konflikten endnu en gang. En strejke kan nu byde fra 8. maj og lockout 12. maj.

Tirsdag d. 17 maj valgte Mette Christensen, at udsætte konflikten for anden og sidste gang. Dermed forventer forligsmanden, at finde en løsning inden for de næste 2 uger – dette er dog ikke et realistisk billede for storkonflikten på nuværende tidspunkt.

Siden fredag har de to parter forhandlede om de nye overenskomster både dag og nat. De forskellige parter fik besked på, at medbringe tandbørste og sovepose, men efter 36 timers forhandling fra fredag til søndag morgen, er forhandlingerne stadig ikke faldet på plads.

En af de største knaster i forhandlingsforløbet har været diskussionen om lærernes løn. Dette indebærer, hvor store lønstigninger de ansatte i stat, regioner og kommuner kan se frem til i de kommende år. Dermed forhandles der om lærernes arbejdstid, samt retten til at holde en betalt spisepause.

Hvis denne storkonflikt ender med forlis, og parterne ikke når til enighed om en ny overenskomst, kan danskerne se frem til strejke samt lockout af mere end 100.000 danskere som er offentlig ansat.

57 Replies to “Weekly conflict”

 1. This may be the correct blog for everyone who wishes to learn about this topic. You recognize a whole lot its virtually tough to argue along with you (not that I personally would want…HaHa). You actually put a new spin over a topic thats been revealed for many years. Wonderful stuff, just fantastic!

 2. Appreciating the time and effort you put into your site and detailed information you offer.
  It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t
  the same outdated rehashed material. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to
  my Google account.

 3. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 4. I have not checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 5. I¡¦ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i am happy to show that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I discovered just what I needed. I most for sure will make certain to don¡¦t put out of your mind this website and provides it a glance regularly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *