Mandag den 23 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Der var lagt op til et brag af en kamp, da FC Midtjylland og Brøndby stod ansigt til ansigt den 19 april på Herning stadion. Både de midtjyske fans samt Brøndbys fans, stod klar på tribunerne og var klar til at heppe på hver deres hold. Midtjyderne har haft en forholdsvis god sæson, med enkelte nederlag, og det samme havde deres modstandere, Brøndby.

 

Det som lignede en sikker sejr for FC Midtjylland de første 20 min, blev ændret drastisk, da Brøndby tog sig sammen og scorede deres første mål. Trods de to hurtige scoringer og højt humør fra FC Midtjylland, var kampen endnu ikke afgjort. Der var 72 minutter tilbage af kampen hvilket endte som Brøndbys fordel.

Efter scoringen til 2-1, fik Brøndby overtaget spillet, og pressede de Midtjyske mere end de havde forventet. Brøndby sad på bolden stort set hele kampen, og havde en boldbesiddelses procent på hele 62%, mens de resterende 38% gik til de hårdt kæmpende midtjyder.

 

Mesterskabet er lige rundt om hjørnet og de to favoritter Brøndby og Midtjylland, kæmper lige nu om førstepladsen, dog har Brøndby en lille fordel, da de har fem point mere en Midtjylland.

 

Den 14 maj, bliver der igen lagt op til en spændende kamp på Brøndby stadion. Lige nu ligger Brøndby dog som favorit i blandt de mange fans, til at vinde kampen den 14 maj.

18 Replies to “Weekly match”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *