Tirsdag den 24 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Ubådssagen som har rystet hele Danmark, omhandler Peter Madsen der tilbage i august 2017 blev tiltalt for at have misbrugt og parteret den svenske journalist Kim Wall. Der er nyt i sagen, og dommen falder den 25 april 2018.

 

Peter Madsen beskrives som en utroværdig samt farlig mand som er i stand til at gentage denne tragedie. Dog nægter han sig skyldig i drabet på den svenske journalist, og hævder, at Kim Wall omkom i en ulykke, som ikke indebar hans tilstedeværelse. Dog erkender han, at han efterfølgende har parteret Kim Wall i choktilstand, da han var i tvivl om, hvad han skulle gøre af liget.

 

På 11. dag i retssagen mod Peter Madsen, er han blevet tiltalt for, anden kønslig omgang end samleje, usømmelig omgang med lig samt brud på søfartslovgivningen. Dette ændrer ikke på Peter Madsens holdninger og udtalelser, og fortsat nægter han sig skyldig i sagen.

 

Peter Madsens personprofil er yderst usædvanlig, hvis man sammenligner den med andre mennesker. Ifølge mentalundersøgelserne stod der bl.a. “Han er følelseshæmmet, med alvorlig mangel på empati og samvittighed”. Madsens personprofil stemmer overens med andre planlagte drab, som er begået af andre drabsmænd.

522 Replies to “Weekly murder trial”

  1. I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure
    whether this post is written by him as no one else know
    such detailed about my difficulty. You’re incredible! Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *