Tirsdag den 24 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Ubådssagen som har rystet hele Danmark, omhandler Peter Madsen der tilbage i august 2017 blev tiltalt for at have misbrugt og parteret den svenske journalist Kim Wall. Der er nyt i sagen, og dommen falder den 25 april 2018.

 

Peter Madsen beskrives som en utroværdig samt farlig mand som er i stand til at gentage denne tragedie. Dog nægter han sig skyldig i drabet på den svenske journalist, og hævder, at Kim Wall omkom i en ulykke, som ikke indebar hans tilstedeværelse. Dog erkender han, at han efterfølgende har parteret Kim Wall i choktilstand, da han var i tvivl om, hvad han skulle gøre af liget.

 

På 11. dag i retssagen mod Peter Madsen, er han blevet tiltalt for, anden kønslig omgang end samleje, usømmelig omgang med lig samt brud på søfartslovgivningen. Dette ændrer ikke på Peter Madsens holdninger og udtalelser, og fortsat nægter han sig skyldig i sagen.

 

Peter Madsens personprofil er yderst usædvanlig, hvis man sammenligner den med andre mennesker. Ifølge mentalundersøgelserne stod der bl.a. “Han er følelseshæmmet, med alvorlig mangel på empati og samvittighed”. Madsens personprofil stemmer overens med andre planlagte drab, som er begået af andre drabsmænd.

One Reply to “Weekly murder trial”

  1. I would like to show my appreciation to this writer just for bailing me out of such a instance. Right after surfing through the search engines and seeing tips which are not beneficial, I figured my life was well over. Living without the solutions to the problems you’ve fixed all through this article content is a crucial case, as well as ones which might have in a wrong way damaged my entire career if I hadn’t noticed your web blog. Your primary talents and kindness in maneuvering all the details was excellent. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a solution like this. I can also at this moment look forward to my future. Thanks a lot so much for this specialized and effective guide. I will not hesitate to propose your site to anyone who ought to have direction on this matter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *