Tirsdag den 24 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Ubådssagen som har rystet hele Danmark, omhandler Peter Madsen der tilbage i august 2017 blev tiltalt for at have misbrugt og parteret den svenske journalist Kim Wall. Der er nyt i sagen, og dommen falder den 25 april 2018.

 

Peter Madsen beskrives som en utroværdig samt farlig mand som er i stand til at gentage denne tragedie. Dog nægter han sig skyldig i drabet på den svenske journalist, og hævder, at Kim Wall omkom i en ulykke, som ikke indebar hans tilstedeværelse. Dog erkender han, at han efterfølgende har parteret Kim Wall i choktilstand, da han var i tvivl om, hvad han skulle gøre af liget.

 

På 11. dag i retssagen mod Peter Madsen, er han blevet tiltalt for, anden kønslig omgang end samleje, usømmelig omgang med lig samt brud på søfartslovgivningen. Dette ændrer ikke på Peter Madsens holdninger og udtalelser, og fortsat nægter han sig skyldig i sagen.

 

Peter Madsens personprofil er yderst usædvanlig, hvis man sammenligner den med andre mennesker. Ifølge mentalundersøgelserne stod der bl.a. “Han er følelseshæmmet, med alvorlig mangel på empati og samvittighed”. Madsens personprofil stemmer overens med andre planlagte drab, som er begået af andre drabsmænd.

226 Replies to “Weekly murder trial”

 1. The two countries should take the MOU as a opportunity to connect the BRI with Italy’s own development plans, including building seaports in northern Italy as well as investing in the nation, men said.

 2. I was curious if you ever thought of changing the structure of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having
  one or two images. Maybe you could space it out better?

 3. It’s the best time to make some plans for the
  future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions.
  Perhaps you could write next articles referring to
  this article. I desire to read more things about it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *