Tirsdag den 24 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

  • So wake me up, when it’s all over. When i’m wiser, and i’m older. All this time i was finding myself, and i didn’t know, i was lost.

 

Sådan lyder teksten af den verdenskendte sang fra den Svenske Tim Berling også kendt under kunstnernavnet Avicii, som fredag d. 20 april blev fundet død. Den svenske DJ blev kun 28 år.

 

Den unge artist startede allerede sin karriere som 18 årig i 2008, hvor han udgav sin første remix. Gennem de seneste år blev han nomineret til to amerikanske grammy awards, bl.a. sammen med David Guetta. Herefter blev han kendt med sangen “levels”, som i dag har over 300 millioner afspilninger på både Youtube og Spotify. Svenskeren blev herefter mere og mere kendt, og udkom med sange som “Wake me up” og “Waiting for love”.

 

Den verdenskendte DJ Avicii meddelte allerede tilbage i 2016, at han ville pensionere sig selv fra, at optræde live til koncerter. I flere år havde den svenske DJ haft sundhedsmæssige problemer og dårligt helbred, grundet massivt alkoholmisbrug. Grunden til hans død er dog ikke offentliggjort af hensyn til familien.

11 Replies to “Weekly tragedy”

  1. A lot of thanks for all your valuable hard work on this web page. Kim takes pleasure in carrying out internet research and it is simple to grasp why. Most of us know all about the dynamic way you produce simple guides on your blog and encourage participation from people on the topic then my princess has always been being taught a great deal. Have fun with the remaining portion of the year. You are always performing a very good job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *