24.april.2018, 12:42

Emina Tabakovic

Herning:

En 65-årig mand fra Gullestrup døde efter at have kørt sin bil direkte ind i en parkeret lastbil. Den 65-årig mand fra Gullestrup døde på stedet af sine kvæstelser. Ulykken fandt sted på Høgild Hovedgade. Hovedgaden i Høgild har en holdeplads, hvor der ofte står lastbiler parkeret om natten. En af disse lastvogne Gullestrup-borgerne kørte lastbilen ind i natten til søndag.

Uheldet ved Høgild fandt sted omkring kl. 02:00 om natten, og den 65-årige mand kørte med høj fart. Han var alene i bilen, da den 65-årig mand kørte ind i vogntoget, som holdte parkeret på holdepladsen.

One Reply to “65-årig mand fra Gullestrup dræbt på stedet”

  1. I would like to show appreciation to the writer for bailing me out of this particular condition. After looking through the internet and meeting suggestions which are not pleasant, I assumed my life was over. Being alive without the strategies to the difficulties you’ve solved through the site is a critical case, and ones which may have in a negative way damaged my entire career if I had not encountered your web site. Your personal expertise and kindness in handling every aspect was precious. I’m not sure what I would have done if I had not come across such a step like this. I am able to at this moment relish my future. Thanks very much for the impressive and sensible help. I will not hesitate to propose your web page to anybody who would need care on this topic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *