24.april.2018, 12:42

Emina Tabakovic

Herning:

En 65-årig mand fra Gullestrup døde efter at have kørt sin bil direkte ind i en parkeret lastbil. Den 65-årig mand fra Gullestrup døde på stedet af sine kvæstelser. Ulykken fandt sted på Høgild Hovedgade. Hovedgaden i Høgild har en holdeplads, hvor der ofte står lastbiler parkeret om natten. En af disse lastvogne Gullestrup-borgerne kørte lastbilen ind i natten til søndag.

Uheldet ved Høgild fandt sted omkring kl. 02:00 om natten, og den 65-årige mand kørte med høj fart. Han var alene i bilen, da den 65-årig mand kørte ind i vogntoget, som holdte parkeret på holdepladsen.

79 Replies to “65-årig mand fra Gullestrup dræbt på stedet”

  1. I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be exactly I’m looking for. Would you offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on most of the subjects you write about here. Again, awesome web log!

  2. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely comeback.

  3. It’s really a nice and useful piece of info. I’m glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  4. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *