24.april.2018, 12:42

Emina Tabakovic

Herning:

En 65-årig mand fra Gullestrup døde efter at have kørt sin bil direkte ind i en parkeret lastbil. Den 65-årig mand fra Gullestrup døde på stedet af sine kvæstelser. Ulykken fandt sted på Høgild Hovedgade. Hovedgaden i Høgild har en holdeplads, hvor der ofte står lastbiler parkeret om natten. En af disse lastvogne Gullestrup-borgerne kørte lastbilen ind i natten til søndag.

Uheldet ved Høgild fandt sted omkring kl. 02:00 om natten, og den 65-årige mand kørte med høj fart. Han var alene i bilen, da den 65-årig mand kørte ind i vogntoget, som holdte parkeret på holdepladsen.

472 Replies to “65-årig mand fra Gullestrup dræbt på stedet”

  1. I simply could not depart your website before suggesting that I extremely enjoyed the usual information a person provide to your guests? Is going to be again incessantly to investigate cross-check new posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *