24.april.2018, 12:42

Emina Tabakovic

Herning:

En 65-årig mand fra Gullestrup døde efter at have kørt sin bil direkte ind i en parkeret lastbil. Den 65-årig mand fra Gullestrup døde på stedet af sine kvæstelser. Ulykken fandt sted på Høgild Hovedgade. Hovedgaden i Høgild har en holdeplads, hvor der ofte står lastbiler parkeret om natten. En af disse lastvogne Gullestrup-borgerne kørte lastbilen ind i natten til søndag.

Uheldet ved Høgild fandt sted omkring kl. 02:00 om natten, og den 65-årige mand kørte med høj fart. Han var alene i bilen, da den 65-årig mand kørte ind i vogntoget, som holdte parkeret på holdepladsen.

35 Replies to “65-årig mand fra Gullestrup dræbt på stedet”

  1. Greetings from Florida! I’m bored to tears at work so I decided
    to check out your website on my iphone during lunch break.
    I really like the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
    I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone ..
    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good site!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *