Man. d. 23. april 2018

MATHIAS JAKOBSEN

Man. d. 23. april 2018 

NYHEDER

Overenskomstforhandlingerne for omkring 745.000 offentlige ansatte er endnu engang blevet udskudt med to uger af forligsmanden, Mette Christensen.

19 timers forhandlinger endte endnu engang uden endeligt forlig, men dog har Mette Christensen, der styrer forhandlingerne i Forligsinstitutionen valgt for sidste gang at udsætte seneste deadline for forlig med 14 dage.

Det betyder dermed, at en mulig konflikt og strejk e tidligst kan træde i kraft d. 8. maj, mens en lockout kan ramme Danmark d. 12. maj.

Dog skal det understreges, at forhandlingerne til hver en tid kan afbrydes, og strejke og lockout vil derefter træde i kraft på samme tid 5 dage efter nedbruddet.

De tre knaster

Der er især tre afgørende punkter, der stadig adskiller parterne for en nye overenskomst: Lønstigningen det kommende år, retten til at beholde den betalte spisepause og lærernes arbejdstid.

Næste møde i Forligsinstitutionen er mandag d. 23. april klokken 14, hvor det statslige område forhandles.

Regionerne og kommunerne sættes derfor på pause til tirsdag klokken ti.

 

63 Replies to “BREAKING: Konflikten nærmer sig – UPDATE:”

  1. I have to show some appreciation to you just for bailing me out of this type of incident. Right after browsing through the search engines and meeting thoughts which are not helpful, I figured my life was gone. Existing minus the solutions to the issues you have solved by means of the posting is a serious case, as well as those that might have in a wrong way damaged my career if I had not noticed your blog post. The expertise and kindness in dealing with all areas was precious. I am not sure what I would have done if I hadn’t come across such a step like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thanks a lot so much for this expert and effective help. I won’t hesitate to suggest your web page to any individual who should receive recommendations on this situation.

  2. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *