En mistanke om et muligt skoleskyderi har fået politiet til at møde talstærkt op hos VUC i Helsingør

Anders Mehlsen

Politiet fik en anmeldelse om en bevæbnet person og et konkret fornavn på en kvinde, der gav dem anledning til at søge ud mod skolen, hvor nogle elever havde snakket om, at der var blevet udløst skud og flere var blevet ramt. Politiet har dog skrevet i et Twitteropslag, at dette ikke er sandt og opfordre til at lade være med at sprede falske informationer.

Folkene, der befandt sig på skolen blev opfordret til, at låse sig inde i klasseværelserne og blive der foreløbigt. Nordsjællands Politi har i mellemtiden oplyst, at der er tre kvinder på skolen med det oplyste navn. To af de kvinder var i skole og blevet taget til afhøring, mens den sidste ikke befandt sig på skolen.

Politiet vil være tilstede på skolen resten af dagen, og den sidste kvinde er også blevet taget til afhøring.

1.587 Replies to “ELEVER LÅST INDE PÅ SKOLE I NORDSJÆLLAND”

  1. Terrific paintings! This is the type of info that are supposed to be shared around the web. Shame on the seek engines for not positioning this put up higher! Come on over and seek advice from my site . Thanks =)

  2. you’re really a just right webmaster. The site loading velocity is incredible. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you’ve done a wonderful job in this topic!

  3. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

  4. Excellent weblog here! Also your website lots up very fast! What host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink to your host? I desire my website loaded up as fast as yours lol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *