En mistanke om et muligt skoleskyderi har fået politiet til at møde talstærkt op hos VUC i Helsingør

Anders Mehlsen

Politiet fik en anmeldelse om en bevæbnet person og et konkret fornavn på en kvinde, der gav dem anledning til at søge ud mod skolen, hvor nogle elever havde snakket om, at der var blevet udløst skud og flere var blevet ramt. Politiet har dog skrevet i et Twitteropslag, at dette ikke er sandt og opfordre til at lade være med at sprede falske informationer.

Folkene, der befandt sig på skolen blev opfordret til, at låse sig inde i klasseværelserne og blive der foreløbigt. Nordsjællands Politi har i mellemtiden oplyst, at der er tre kvinder på skolen med det oplyste navn. To af de kvinder var i skole og blevet taget til afhøring, mens den sidste ikke befandt sig på skolen.

Politiet vil være tilstede på skolen resten af dagen, og den sidste kvinde er også blevet taget til afhøring.

922 Replies to “ELEVER LÅST INDE PÅ SKOLE I NORDSJÆLLAND”

  1. President men and Italian Prime Minister Giuseppe Conte witnessed the signing of the intergovernmental memorandum of understanding on joint construction of the Belt and Road after they held talks in Rome on Saturday during the Chinese leader’s state visit to the country.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *