Kan det betale sig at tage på de dyre restauranter? Får du mere for prisen eller er det bare hyped og navnet du betaler for?

Alle disse spørgsmål har vi også undret os over. Derfor har vi været ude og besøge det dyrere alternativ, Hereford og det billigere alternativ, Cosy. Her har vi observeret og spist deres mad, for at få svar på nogle af vores spørgsmål.

Ved Hereford lægger de stor vægt på kvaliteten af deres kød og tilbehør. Hereford tilbyder forskellige varianter af bøffer og diverse tilbehør, her i blandt kan du vælge at tilkøbe salatbar. I og med at de hos Hereford lægger stor vægt på kødets kvalitet, kan man derfor selv vælge hvordan kødet skal tilberedes. Det er derfor kødet forårsager en ekstra høj pris. Dog er du helt sikker på at få et utrolig lækkert måltid mad med mørt kød af høj kvalitet hos Hereford.

Hereford er typisk restauranten man tager hen ved større anledninger. Derfor er det oftest, at man har bestilt bord i god tid og har planlagt besøget. Hereford ligger i Lund, et lille sted mellem Herning og Gjellerup. Grundet deres placering lidt udenbys, er det ikke stedet man vælger spontant. Modsat Cozy der ligger i Herning centrum, vil det i mange tilfælde være det oplagte sted til en spontan frokost.

Når der er bestilt bord ved Hereford, får du hurtig service og kommer hurtigt til dit bord. Hereford går nemlig også meget op i, at der er hurtig service og at deres kunder går derfra med en god oplevelse.

Den helt store forskel på Cozy og Hereford er, at det på Cosy er en del lettere at skaffe et bord. Derudover er priserne vidt forskelligt – dog tilpasset kvaliteten. Til gengæld yder personalet en behaglig service i begge restauranter.

515 Replies to “Hvor får du mest for prisen?”

 1. Howdy! I simply would like to give you a big thumbs up for your great information you have got right here
  on this post. I’ll be returning to your blog for more
  soon.

 2. Heya i am for the primary time here. I found this board and I in finding It
  truly useful & it helped me out a lot. I hope to present
  one thing back and aid others like you helped me.

 3. great points altogether, you simply gained a new reader. What would you suggest about your post that you made a few days ago? Any positive?

 4. Shaikh Salman took over as the 10th president of the AFC in May 2013. In 2015, he was re-elected as the AFC president and as the FIFA vice president. In 2018, Salman was appointed as the FIFA senior vice president.

 5. To deepen economic as well as trade cooperation, Li expects China and ASEAN to work with other relevant countries to substantially conclude negotiations on the Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP) at an early date, expand cooperation as well as reduce barriers to trade as well as investment.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *