Kan det betale sig at tage på de dyre restauranter? Får du mere for prisen eller er det bare hyped og navnet du betaler for?

Alle disse spørgsmål har vi også undret os over. Derfor har vi været ude og besøge det dyrere alternativ, Hereford og det billigere alternativ, Cosy. Her har vi observeret og spist deres mad, for at få svar på nogle af vores spørgsmål.

Ved Hereford lægger de stor vægt på kvaliteten af deres kød og tilbehør. Hereford tilbyder forskellige varianter af bøffer og diverse tilbehør, her i blandt kan du vælge at tilkøbe salatbar. I og med at de hos Hereford lægger stor vægt på kødets kvalitet, kan man derfor selv vælge hvordan kødet skal tilberedes. Det er derfor kødet forårsager en ekstra høj pris. Dog er du helt sikker på at få et utrolig lækkert måltid mad med mørt kød af høj kvalitet hos Hereford.

Hereford er typisk restauranten man tager hen ved større anledninger. Derfor er det oftest, at man har bestilt bord i god tid og har planlagt besøget. Hereford ligger i Lund, et lille sted mellem Herning og Gjellerup. Grundet deres placering lidt udenbys, er det ikke stedet man vælger spontant. Modsat Cozy der ligger i Herning centrum, vil det i mange tilfælde være det oplagte sted til en spontan frokost.

Når der er bestilt bord ved Hereford, får du hurtig service og kommer hurtigt til dit bord. Hereford går nemlig også meget op i, at der er hurtig service og at deres kunder går derfra med en god oplevelse.

Den helt store forskel på Cozy og Hereford er, at det på Cosy er en del lettere at skaffe et bord. Derudover er priserne vidt forskelligt – dog tilpasset kvaliteten. Til gengæld yder personalet en behaglig service i begge restauranter.

782 Replies to “Hvor får du mest for prisen?”

  1. I just wanted to compose a brief remark in order to thank you for all of the nice suggestions you are showing at this site. My particularly long internet search has at the end of the day been compensated with reasonable knowledge to talk about with my companions. I would admit that most of us website visitors are undoubtedly lucky to exist in a superb website with very many brilliant people with good techniques. I feel rather lucky to have seen your entire webpages and look forward to tons of more exciting minutes reading here. Thanks once again for a lot of things.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *