Mange unge nu til dags, køber og går i det tøj som er såkaldt ”mainstream”. Mange unge vælger kun at gå i det tøj, som de andre går i fordi de ikke vil skille sig ud, eller være ”anderledes”. Men tøj er en måde hvorpå man kan udtrykke sig selv, og hvem man er. Man skal kunne hvile i sig selv og ikke være bange for hvad andre tænker om en selv, når man fx vælger at gå i noget tøj som ingen andre går i. Vi her på redaktionen tror på at de mennesker som har den fedeste stil, er dem som hviler i sig selv, og ikke tænker på hvad andre syntes om dem og deres tøj. Hvis man tør at skille sig ud, og tør at være sig selv, så er det der at man kan udrette noget som andre ikke kan. Ikke i forehold til tøj, men i forehold til livet. Alle iværksættere, firmaejere, kendisser og andre succesfulde mennesker har turdet at gå deres egen vej, og de har turdet at skille sig ud, og være sig selv. Hvis du vil lære at hvile i dig selv, ikke være bange for at skille dig ud, og bare være dig selv. Så kan du nemt starte ét sted. Ved at gå i det tøj som du vil, og ikke gå i tøj for at prøve at være sig eller passe ind i mængden.

 

Dette er en mand, som hviler i sig selv, ved hvad han står for, og ikke er bange for at skille sig ud.

60 Replies to “Udtryk dig igennem dit tøj”

  1. This is the best weblog for anybody who desires to find out about this topic. You realize so much its almost arduous to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You positively put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, just nice!

  2. I beloved up to you’ll receive performed proper here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. however, you command get got an edginess over that you would like be turning in the following. ill surely come further until now once more since precisely the same just about very incessantly inside case you shield this hike.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *