Mange unge nu til dags, køber og går i det tøj som er såkaldt ”mainstream”. Mange unge vælger kun at gå i det tøj, som de andre går i fordi de ikke vil skille sig ud, eller være ”anderledes”. Men tøj er en måde hvorpå man kan udtrykke sig selv, og hvem man er. Man skal kunne hvile i sig selv og ikke være bange for hvad andre tænker om en selv, når man fx vælger at gå i noget tøj som ingen andre går i. Vi her på redaktionen tror på at de mennesker som har den fedeste stil, er dem som hviler i sig selv, og ikke tænker på hvad andre syntes om dem og deres tøj. Hvis man tør at skille sig ud, og tør at være sig selv, så er det der at man kan udrette noget som andre ikke kan. Ikke i forehold til tøj, men i forehold til livet. Alle iværksættere, firmaejere, kendisser og andre succesfulde mennesker har turdet at gå deres egen vej, og de har turdet at skille sig ud, og være sig selv. Hvis du vil lære at hvile i dig selv, ikke være bange for at skille dig ud, og bare være dig selv. Så kan du nemt starte ét sted. Ved at gå i det tøj som du vil, og ikke gå i tøj for at prøve at være sig eller passe ind i mængden.

 

Dette er en mand, som hviler i sig selv, ved hvad han står for, og ikke er bange for at skille sig ud.

829 Replies to “Udtryk dig igennem dit tøj”

  1. Great info and straight to the point. I don’t know if this is in fact the best place to ask but do you guys have any ideea where to employ some professional writers? Thank you 🙂

  2. Definitely imagine that which you stated. Your favorite justification appeared to be at the internet the simplest factor to take into account of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as folks think about issues that they just do not understand about. You controlled to hit the nail upon the top and also outlined out the entire thing with no need side effect , other folks can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  3. F*ckin’ amazing things here. I am very happy to look your post. Thanks so much and i am having a look ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail?

  4. Hey! Would you mind if I share your blog with my facebook group?

    There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.

    Please let me know. Cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *