Hvorfor kan man ikke holde sig væk fra de store festivaler, såsom Roskilde festival, Smukfest, Jelling festival?

Af Nickolaj Rudrasingam

 

Når unge tager ud til de adskillige festivaler møder man en anden side af sig selv. Her møder man det ukendte, fri fra ens forældres meninger, holdninger og rammer de prøver at have for en.

 

Mange forældre er nemlig bekymret over, hvor deres børn skal sove og hvordan de får mad og drikke. Det de ikke forstår er at man ikke skal bekymre sig, så meget som ens forældre gør. Mange unge har erfaring selvom ens forældre ikke rigtigt anerkender det.

Selv imod forældrenes mening om emnet, så stopper det ikke de unge fra at tage af sted.

Under ugen er man fri. Fri fra hverdagen.

Ifølge Morteza fra 3.g, så tager man til festivaler for hyggens skyld og oplevelsen. Efter en lang 1.g valgte de så at fejre afslutningen. Han valgte at tage af sted til Jelling med vennerne. Han fik mødt masser af nye mennesker, som bor overalt i Danmark og har endda stadig kontakt med de mennesker, han fik mødt.

 

Alt dette fortæller bare at det er en social oplevelse at tage af sted og man opnår visse nye sociale evner pga. dette.

66 Replies to “Derfor tager de unge på festival”

  1. My wife and i got glad when Albert managed to carry out his investigation because of the precious recommendations he was given out of the weblog. It is now and again perplexing to simply choose to be handing out techniques that many the others have been making money from. And we all already know we’ve got the website owner to give thanks to for this. All the explanations you’ve made, the easy blog menu, the friendships you help to instill – it is most fantastic, and it is helping our son in addition to our family reckon that this matter is enjoyable, and that is quite serious. Thank you for the whole thing!

  2. An fascinating dialogue is worth comment. I believe that you must write extra on this topic, it won’t be a taboo topic however usually persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *