Lavet af Shajan Rasiah

Det er lørdag aften og diskotekerne er så småt begyndt at lukke folk ind. Vi sidder på pizzeriaet overfor klubben og kigger gennem vinduerne. Der er fyldt med fulde, unge mennesker på vores egen alder. Det er en af de aftener, hvor man bare skal give den gas og have det sjovt. Det er sjovt at betragte de fulde mennesker, der griner og skaber sig.

Den gode tone fylder gaden, og musikken fra diverse barer giver genlyd mellem bygningerne. ”Kom nu, vi skal ind” råber en af mine venner, idet han glider i noget, der ligner bræk. Vi griner og hjælper ham op. Natten er ung, og der er meget vi skal nå. Vi smutter ind og ud af diskotekerne, og vi har en fest med hinanden. Inde på en af klubberne spiller Dj’en Drakes nye nummer, og dansegulvet bevæger sig som sild i en tønde. Det er én af de der aftener.

792 Replies to “En af de der aftener”

  1. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a weblog web site? The account aided me a appropriate deal. I were a little bit familiar of this your broadcast provided bright transparent concept

  2. At this time it appears like WordPress is the top blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *