Lavet af Shajan Rasiah

Det er lørdag aften og diskotekerne er så småt begyndt at lukke folk ind. Vi sidder på pizzeriaet overfor klubben og kigger gennem vinduerne. Der er fyldt med fulde, unge mennesker på vores egen alder. Det er en af de aftener, hvor man bare skal give den gas og have det sjovt. Det er sjovt at betragte de fulde mennesker, der griner og skaber sig.

Den gode tone fylder gaden, og musikken fra diverse barer giver genlyd mellem bygningerne. ”Kom nu, vi skal ind” råber en af mine venner, idet han glider i noget, der ligner bræk. Vi griner og hjælper ham op. Natten er ung, og der er meget vi skal nå. Vi smutter ind og ud af diskotekerne, og vi har en fest med hinanden. Inde på en af klubberne spiller Dj’en Drakes nye nummer, og dansegulvet bevæger sig som sild i en tønde. Det er én af de der aftener.

11 Replies to “En af de der aftener”

  1. I would like to show some thanks to this writer just for rescuing me from such a matter. Just after surfing around through the world wide web and getting tricks that were not productive, I believed my life was done. Existing minus the strategies to the issues you have fixed through your main guideline is a crucial case, and those which could have in a wrong way damaged my entire career if I hadn’t noticed the website. Your actual expertise and kindness in handling the whole lot was tremendous. I don’t know what I would’ve done if I had not come across such a step like this. It’s possible to at this point look ahead to my future. Thank you very much for your expert and results-oriented guide. I will not hesitate to propose your web sites to anybody who needs care about this subject matter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *