Lavet af Shajan Rasiah

Det er lørdag aften og diskotekerne er så småt begyndt at lukke folk ind. Vi sidder på pizzeriaet overfor klubben og kigger gennem vinduerne. Der er fyldt med fulde, unge mennesker på vores egen alder. Det er en af de aftener, hvor man bare skal give den gas og have det sjovt. Det er sjovt at betragte de fulde mennesker, der griner og skaber sig.

Den gode tone fylder gaden, og musikken fra diverse barer giver genlyd mellem bygningerne. ”Kom nu, vi skal ind” råber en af mine venner, idet han glider i noget, der ligner bræk. Vi griner og hjælper ham op. Natten er ung, og der er meget vi skal nå. Vi smutter ind og ud af diskotekerne, og vi har en fest med hinanden. Inde på en af klubberne spiller Dj’en Drakes nye nummer, og dansegulvet bevæger sig som sild i en tønde. Det er én af de der aftener.

413 Replies to “En af de der aftener”

  1. I am really inspired together with your writing talents and also with the layout in your weblog. Is that this a paid subject matter or did you customize it your self? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to look a great blog like this one today..

  2. Good website! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *