Hvilke festivaler har du nogensinde overvejet at tage hen til? Her er nogle af de største man kan opleve.

Af Nickolaj Rudrasingam

 

Coachella, USA

Er en tredages musik festival, som er afhold over 2 weekender i Indio, Californien. Festivalen byder på mange genre af musik. Det kan være rock, indie, hip hop og elektronisk musik.  Gennem tiden har store kunstnere, såsom Dr. Dre, Snoop Dogg, Paul McCartney og Jayz.

I år består Coachellas lineup af Beyonce, Eminem, The Weeknd og mange andre vel betragtede kunstnere.

 

Roskilde festival, Danmark

Den orange scene har altid været en stor platform for musik. Roskilde festival er Nordens største og Europas næst største festival.

Overskuddet af festivalen går til kulturelle formål og velgørende formål.

Mange store navner har været på den orange scene. Det er musikere alt fra Kendrick Lamar til Rihanna.

 

Tomorrowland, Belgium

Tomorrowland er ikke helt ligesom de andre festivaler på listen. Her tager hundrede af elektronisk musik kunstnere afsted på scenen. Kunstnere såsom Alesso, David Guetta, Avicii, Steve Aoki, Martin Garrix og mange andre har været på scenen.

 

Exit, Serbia

Denne også store festival består af musik genrerne elektronisk, rock, metal og hip hop.

Kunstnere såsom Wiz Khalifa, David Guetta, Bastille og mange andre har været på besøg. Det er også en af verdens største festivaler og kan have 200.000 deltagere.

147 Replies to “Festivaler man bør tjekke ud i sin livstid”

  1. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Many thanks!

  2. Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *