Hvilke festivaler har du nogensinde overvejet at tage hen til? Her er nogle af de største man kan opleve.

Af Nickolaj Rudrasingam

 

Coachella, USA

Er en tredages musik festival, som er afhold over 2 weekender i Indio, Californien. Festivalen byder på mange genre af musik. Det kan være rock, indie, hip hop og elektronisk musik.  Gennem tiden har store kunstnere, såsom Dr. Dre, Snoop Dogg, Paul McCartney og Jayz.

I år består Coachellas lineup af Beyonce, Eminem, The Weeknd og mange andre vel betragtede kunstnere.

 

Roskilde festival, Danmark

Den orange scene har altid været en stor platform for musik. Roskilde festival er Nordens største og Europas næst største festival.

Overskuddet af festivalen går til kulturelle formål og velgørende formål.

Mange store navner har været på den orange scene. Det er musikere alt fra Kendrick Lamar til Rihanna.

 

Tomorrowland, Belgium

Tomorrowland er ikke helt ligesom de andre festivaler på listen. Her tager hundrede af elektronisk musik kunstnere afsted på scenen. Kunstnere såsom Alesso, David Guetta, Avicii, Steve Aoki, Martin Garrix og mange andre har været på scenen.

 

Exit, Serbia

Denne også store festival består af musik genrerne elektronisk, rock, metal og hip hop.

Kunstnere såsom Wiz Khalifa, David Guetta, Bastille og mange andre har været på besøg. Det er også en af verdens største festivaler og kan have 200.000 deltagere.

13 Replies to “Festivaler man bør tjekke ud i sin livstid”

  1. This is the proper blog for anybody who needs to find out about this topic. You realize a lot its almost arduous to argue with you (not that I truly would want匟aHa). You undoubtedly put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply nice!

  2. My spouse and i got quite contented when Michael could finish off his analysis through your ideas he acquired from your own web pages. It is now and again perplexing to just happen to be giving out helpful tips which usually others might have been making money from. We keep in mind we need the blog owner to be grateful to because of that. All the illustrations you have made, the straightforward blog menu, the relationships your site make it possible to promote – it is many fantastic, and it’s aiding our son in addition to our family reckon that that matter is satisfying, and that’s particularly vital. Thank you for the whole lot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *