Af Sofie Nørager

Hot or not artiklerne er en serie af artikler, der gør det muligt for skolens elever at komme ud med deres holdninger til forskellige ting. I denne uge har hot or not overtaget mode afdelingen, og dagens punkt på dagsordenen er selvfølgelig at få diskuteret forårets mode tendenser.

 

Sock shoes hot or not?

Første ting vi har spurgt HHX om er, hvad deres holdning er til Sock shoes, som forventes at storme frem i forbindelse med foråret.
Skoene kommer frem i flere varianter bl.a. som sneakers, stilletter og støvler.
Disse sko er noget, der deler vandene på HHX, der er meget delte meninger om, hvorvidt denne trend er hot eller not…

”Jeg synes ikke, det er fedt”, udtaler bl.a. Julie fra 1.e. Irene, der er lærer på HHX, er enig og siger, ”Det kan jeg ikke lide, det er ligesom sandal støvler”.
Camilla R. fra 1.I er dog uenig, ”Det kunne jeg godt finde på”, udtaler hun til vores moderapporter.

 

Fx disse stiletter fra nelly.com til 279,-
https://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/sko/heels/nly-shoes-427/slim-sock-boot-421258-1126/

 

Neonfarver hot or not?

En anden trend der forventes at blive et hit til foråret, er neon farver. Ikke bare neon accessoires men også trøjer, bukser, sko mm.
Så hvis du er til fest og farver, er det helt klart nu, du skal til at eksperimentere med de farverige outfits.

Igen er det en trend, der skaber bred uenighed blandt de adspurgte.
”Ej det tror jeg overhovedet ikke, jeg ville”, udtaler Camilla R. fra 1.I og Louise er enig: ”Det er jeg overhovedet ikke til”.

Julie fra 1.e er dog helt uenig, hun udtaler: ”DET synes jeg er fedt. Det er meget i øjenfaldende, og her til sommer ville det være meget pænt”.


Fx disse bukser fra asos.com til 299,-
http://www.asos.com/search/neon%20colours?q=neon+colours
Mavebælter hot or not?

Den sidste trend vi har valgt at sætte fokus på, er mavebælter.
Her tænker vi ikke på sorte lædertasker, der bruges som crossbody. Nej det skal være de helt retro tasker i fede farver, og de skal sidde i bæltekanten.

Denne trend falder ikke rigtig i de adspurgtes smag. Flere nævner, at det kunne være fedt nok til festival eller noget, men at det ikke var noget, de ville bruge til hverdag.

Andre er dog overhovedet ikke til denne trend. Bl.a. udtaler læren Louise: ”Aldrig nogensinde om det kommer til at ske. Det skulle blive i 80’erne.”

Fx dette mavebælte fra munkstore.dk til 200,-
https://www.munkstore.dk/vare/41778-adidas-waistbag

 

1.337 Replies to “Hot or not ifølge HHX”

  1. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  2. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

  3. Wow, amazing weblog structure! How lengthy have you been blogging for? you made blogging look easy. The whole glance of your website is great, let alone the content!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *