Af Kristian Hviid

Der er aldrig noget kedeligt øjeblik på internettet, og det har meget at gøre med, at det indhold vi deler online er i en konstant ændring. Takket være den store kreativitet hos brugerne, der remixer, parodier og redigerer populære billeder eller videoer, er det nu muligt at få et godt grin, HELE TIDEN!

Strålende og humoristiske memes er det perfekte foder til en internetkultur formet af viral deling og kreativ deltagelse. De kan virke grundlæggende, men fra et sprogligt synspunkt er de overraskende sofistikerede. Spørgsmålet er, bliver vi mennesker nogensinde mætte?

Internettets memes, som vi kender dem i dag, er enheder af populærkultur, der cirkuleres, efterlignes og forvandles af brugerne. Hvis memes ikke eksisterede, havde vi måske haft mere tid til at løfte blikket fra den blinkende skærm. Men for fanden, memes er sjove! Og så længe, vi hele tiden kan beskæftige os med et eller andet, er det jo bare win!

 

1.236 Replies to “Internetkulturen ændres af memes”

 1. I’m truly enjoying the design and layout of your blog.

  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more
  often. Did you hire out a developer to create your theme? Excellent work!

 2. Simply want to say your article is as amazing. The clearness in your post is just great and i can suppose you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to stay up to date with impending post. Thanks one million and please carry on the gratifying work.

 3. Hello, I believe your site might be having browser compatibility problems.
  When I take a look at your web site in Safari,
  it looks fine however when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues.
  I simply wanted to provide you with a quick heads up!
  Besides that, excellent blog!

 4. I used to be suggested this web site by means of my cousin. I
  am no longer positive whether this post is written by way of him as no one else recognise such unique about my problem.
  You are incredible! Thank you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *