Af Kristian Hviid

Der er aldrig noget kedeligt øjeblik på internettet, og det har meget at gøre med, at det indhold vi deler online er i en konstant ændring. Takket være den store kreativitet hos brugerne, der remixer, parodier og redigerer populære billeder eller videoer, er det nu muligt at få et godt grin, HELE TIDEN!

Strålende og humoristiske memes er det perfekte foder til en internetkultur formet af viral deling og kreativ deltagelse. De kan virke grundlæggende, men fra et sprogligt synspunkt er de overraskende sofistikerede. Spørgsmålet er, bliver vi mennesker nogensinde mætte?

Internettets memes, som vi kender dem i dag, er enheder af populærkultur, der cirkuleres, efterlignes og forvandles af brugerne. Hvis memes ikke eksisterede, havde vi måske haft mere tid til at løfte blikket fra den blinkende skærm. Men for fanden, memes er sjove! Og så længe, vi hele tiden kan beskæftige os med et eller andet, er det jo bare win!

 

1.854 Replies to “Internetkulturen ændres af memes”

  1. I just like the valuable information you supply to your
    articles. I will bookmark your blog and test once more here regularly.
    I’m somewhat certain I will be informed lots of new stuff proper
    here! Good luck for the next!

  2. Terrific paintings! This is the type of information that are supposed to be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this put up higher! Come on over and discuss with my website . Thank you =)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *