1. april 2018, 12.48

Josephine Rathje Facius

 

HERNING

I weekenden var en mand med russisk oprindelse på rov til MCH-messen i Herning. Han blev simpelthen så forelsket i et par sko til den store outlet-messe, at han tog dem med sig uden at betale. Dog blev han kort efter tyveriet opdaget, og han blev derfor tilbageholdt på stedet.

 

Der gik ikke længe før, at politiet kom forbi messen for at tale med denne mand, omkring hvordan tingene hænger sammen. Han skulle lige have en snak med dem omkring, hvad der er dit og hvad der er mit.

 

Den russiske mand var ikke så snaksaglig og ville ikke lade sig forstå, at de 400 kroner dyre sko skulle erstattes. I og med, at manden er russisk statsborger, kan tyveriet muligvis få konsekvenser for hans opholdstilladelse. Derfor ligger sagen nu ved udlændingeservice.

1.057 Replies to “Russisk tyv på rov til outlet-messen i Herning”

 1. Hello there. I discovered your blog by means of Google whilst looking for a similar topic, your site got here up. It appears to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 2. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossip and net stuff and this is really annoying. A good site with interesting content, that is what I need. Thank you for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 3. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish just about gossip and net stuff and this is actually annoying. A good blog with exciting content, this is what I need. Thanks for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 4. Hello there. I found your blog by way of Google whilst looking for a related topic, your website got here up. It looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 5. Awesome write-up. I am a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a regular visitor for a long time.

 6. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read. I will definitely be back.

 7. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering
  which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress
  because I’ve had problems with hackers and I’m looking at
  options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of
  a good platform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *