1. april 2018, 12.48

Josephine Rathje Facius

 

HERNING

I weekenden var en mand med russisk oprindelse på rov til MCH-messen i Herning. Han blev simpelthen så forelsket i et par sko til den store outlet-messe, at han tog dem med sig uden at betale. Dog blev han kort efter tyveriet opdaget, og han blev derfor tilbageholdt på stedet.

 

Der gik ikke længe før, at politiet kom forbi messen for at tale med denne mand, omkring hvordan tingene hænger sammen. Han skulle lige have en snak med dem omkring, hvad der er dit og hvad der er mit.

 

Den russiske mand var ikke så snaksaglig og ville ikke lade sig forstå, at de 400 kroner dyre sko skulle erstattes. I og med, at manden er russisk statsborger, kan tyveriet muligvis få konsekvenser for hans opholdstilladelse. Derfor ligger sagen nu ved udlændingeservice.

One Reply to “Russisk tyv på rov til outlet-messen i Herning”

  1. I simply needed to say thanks all over again. I’m not certain what I could possibly have created without those recommendations discussed by you relating to this area of interest. Completely was a distressing difficulty in my opinion, nevertheless witnessing this well-written technique you resolved the issue made me to leap over gladness. I will be grateful for this information and then have high hopes you really know what a great job you happen to be getting into educating some other people via your webpage. More than likely you haven’t come across any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *