1. april 2018, 12.48

Josephine Rathje Facius

 

HERNING

I weekenden var en mand med russisk oprindelse på rov til MCH-messen i Herning. Han blev simpelthen så forelsket i et par sko til den store outlet-messe, at han tog dem med sig uden at betale. Dog blev han kort efter tyveriet opdaget, og han blev derfor tilbageholdt på stedet.

 

Der gik ikke længe før, at politiet kom forbi messen for at tale med denne mand, omkring hvordan tingene hænger sammen. Han skulle lige have en snak med dem omkring, hvad der er dit og hvad der er mit.

 

Den russiske mand var ikke så snaksaglig og ville ikke lade sig forstå, at de 400 kroner dyre sko skulle erstattes. I og med, at manden er russisk statsborger, kan tyveriet muligvis få konsekvenser for hans opholdstilladelse. Derfor ligger sagen nu ved udlændingeservice.

28 Replies to “Russisk tyv på rov til outlet-messen i Herning”

  1. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I do not know who you are but certainly you’re going
    to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *