1. april 2018, 12.48

Josephine Rathje Facius

 

HERNING

I weekenden var en mand med russisk oprindelse på rov til MCH-messen i Herning. Han blev simpelthen så forelsket i et par sko til den store outlet-messe, at han tog dem med sig uden at betale. Dog blev han kort efter tyveriet opdaget, og han blev derfor tilbageholdt på stedet.

 

Der gik ikke længe før, at politiet kom forbi messen for at tale med denne mand, omkring hvordan tingene hænger sammen. Han skulle lige have en snak med dem omkring, hvad der er dit og hvad der er mit.

 

Den russiske mand var ikke så snaksaglig og ville ikke lade sig forstå, at de 400 kroner dyre sko skulle erstattes. I og med, at manden er russisk statsborger, kan tyveriet muligvis få konsekvenser for hans opholdstilladelse. Derfor ligger sagen nu ved udlændingeservice.

1.729 Replies to “Russisk tyv på rov til outlet-messen i Herning”

 1. Amazing things here. I am very happy to see your article.
  Thank you so much and I am looking forward to touch you.
  Will you please drop me a mail?

 2. Hi there, There’s no doubt that your blog could possibly be
  having browser compatibility problems. When I look at your website in Safari, it looks
  fine however, if opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.
  I just wanted to provide you with a quick heads up!

  Apart from that, fantastic blog!

 3. What i don’t understood is in reality how you are no longer actually much more smartly-favored than you may be right now. You’re so intelligent. You already know thus significantly on the subject of this matter, made me individually consider it from so many various angles. Its like men and women don’t seem to be involved unless it’s one thing to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs excellent. At all times take care of it up!

 4. I got this site from my pal who told me concerning this web page and now this time I am browsing this
  web site and reading very informative content at this time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *