Lavet af Shajan Rasiah

 

Venner og sommerferie. Findes der noget bedre? Slut juni, når eksamenerne er ovre, og sommerferien begynder; det er den bedste følelse. Solskin og ture til havet eller fuglsangsø. Med en engangsgrill og en kasse øl i bagagerummet kan det ikke gå galt. Vi elsker sommeren, og vi nyder hinandens selskab.

De lyse, sene aftener er noget helt specielt. Hver dag nydes. Familiehygge i haven, hvor man føler sig hjemme. Tiden flyver afsted, men er det ikke også det, man siger, den gør i godt selskab? Når sommeren når sin ende, er der skolestart og nye eventyr at se frem til. Vi begynder i skole igen, og vi glæder os allerede til næste gang. Venner og sommerferie.

2 Replies to “Sommerlys”

  1. Thanks a lot for providing individuals with an extremely memorable chance to check tips from this web site. It’s usually so beneficial and as well , packed with amusement for me and my office friends to search your blog on the least 3 times weekly to read the latest stuff you have got. And lastly, I’m just usually fascinated with your stunning concepts you serve. Some 4 facts in this article are essentially the simplest we have ever had.

  2. I precisely wished to thank you very much once more. I do not know the things I would have handled without the tactics contributed by you on this theme. Previously it was a real distressing condition for me personally, however , being able to see a professional fashion you resolved that took me to jump for contentment. I will be grateful for this advice and hope that you find out what an amazing job you’re providing training many people via a site. More than likely you’ve never met any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *