Lavet af Shajan Rasiah

 

Venner og sommerferie. Findes der noget bedre? Slut juni, når eksamenerne er ovre, og sommerferien begynder; det er den bedste følelse. Solskin og ture til havet eller fuglsangsø. Med en engangsgrill og en kasse øl i bagagerummet kan det ikke gå galt. Vi elsker sommeren, og vi nyder hinandens selskab.

De lyse, sene aftener er noget helt specielt. Hver dag nydes. Familiehygge i haven, hvor man føler sig hjemme. Tiden flyver afsted, men er det ikke også det, man siger, den gør i godt selskab? Når sommeren når sin ende, er der skolestart og nye eventyr at se frem til. Vi begynder i skole igen, og vi glæder os allerede til næste gang. Venner og sommerferie.

52 Replies to “Sommerlys”

  1. I think this is one of the most important information for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The web site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *