Lavet af Shajan Rasiah

 

Venner og sommerferie. Findes der noget bedre? Slut juni, når eksamenerne er ovre, og sommerferien begynder; det er den bedste følelse. Solskin og ture til havet eller fuglsangsø. Med en engangsgrill og en kasse øl i bagagerummet kan det ikke gå galt. Vi elsker sommeren, og vi nyder hinandens selskab.

De lyse, sene aftener er noget helt specielt. Hver dag nydes. Familiehygge i haven, hvor man føler sig hjemme. Tiden flyver afsted, men er det ikke også det, man siger, den gør i godt selskab? Når sommeren når sin ende, er der skolestart og nye eventyr at se frem til. Vi begynder i skole igen, og vi glæder os allerede til næste gang. Venner og sommerferie.

1.615 Replies to “Sommerlys”

  1. I was just looking for this info for a while. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative web sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

  2. Hi there very nice web site!! Man .. Beautiful .. Wonderful
    .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also?
    I am glad to search out numerous helpful info right here within the put up, we need develop more strategies on this regard, thanks for sharing.
    . . . . .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *