Lavet af Thipan Sinnarajah

 

Når unge tager på festival, hvem har så ansvaret for dem? Folk som tager på festival, fordi de har en forventning om hyggen vil være i centrum. Men ansvaret ligger stadig hos dem selv. På festival går man oftest rundt med sine kammerater, da det giver en vis tryghed, hvis der skulle opstå konflikter eller andre situationer. Mange forældre føler sig magtesløs, da de ikke aner hvad deres børn går rundt og laver.

 

Nogle forældre vil heller ikke give dem tilladelse til at komme på andre festivaler, efter de er kommet hjem fra en, hvorledes det måske ikke gik, som det skulle. Mange unge kan straks finde på at lave ballade, når alkoholen påvirker dem. Såsom at tage stoffer, smadre ting, men som sagt, har de ansvaret for sig selv.

 

Man burde bare at hygge sig og opføre sig ordentlig i den tid man er der. Sådan nogle festivaler foregår kun 1 gang om året, og det er en oplevelse man ikke vil gå glip af. Man synes jo også på et eller andet punkt, at ens børn er blevet lidt voksne, når de får lov til at tage på festival alene.

210 Replies to “Ansvarlighed til festivaler”

  1. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

  2. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *