Lavet af Thipan Sinnarajah

 

Når unge tager på festival, hvem har så ansvaret for dem? Folk som tager på festival, fordi de har en forventning om hyggen vil være i centrum. Men ansvaret ligger stadig hos dem selv. På festival går man oftest rundt med sine kammerater, da det giver en vis tryghed, hvis der skulle opstå konflikter eller andre situationer. Mange forældre føler sig magtesløs, da de ikke aner hvad deres børn går rundt og laver.

 

Nogle forældre vil heller ikke give dem tilladelse til at komme på andre festivaler, efter de er kommet hjem fra en, hvorledes det måske ikke gik, som det skulle. Mange unge kan straks finde på at lave ballade, når alkoholen påvirker dem. Såsom at tage stoffer, smadre ting, men som sagt, har de ansvaret for sig selv.

 

Man burde bare at hygge sig og opføre sig ordentlig i den tid man er der. Sådan nogle festivaler foregår kun 1 gang om året, og det er en oplevelse man ikke vil gå glip af. Man synes jo også på et eller andet punkt, at ens børn er blevet lidt voksne, når de får lov til at tage på festival alene.

1.195 Replies to “Ansvarlighed til festivaler”

  1. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite sure I will learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

  2. Great V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

  3. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my choice to learn, however I really thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you would repair if you happen to werent too busy searching for attention.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *