Lavet af Thipan Sinnarajah

 

I Danmark har vi rimelige mange forskellige festivaler man kan tage på. Roskilde festival, Smukfest, Jelling musikfestival, og Tinderbox, er blandt de meste kendte festivaler vi har i Danmark. Folk tager til disse festivaler, da der kommer et stort antal af personer, og de internationale der kommer er ret kendte. Eminem kommer til Roskilde i år, og Kendrick kommer til Smukfest, og det andrager 2 store stjerner.

 

Ud over disse festivaler har vi selvfølgelig også mange andre, som folk tager til, hvor det også er stille og roligt blandet kunstnere. Men der er også en prisforskel på disse festivaler, men det er jo også op til en selv, hvor meget man vil bruge på sådan en tur.

Mange unge får jo en fantastisk oplevelse til disse festivaler, en de aldrig vil glemme.

 

Vi har cirka mellem 60-65 festivaler her i Danmark, hvilket også viser, at der er mange forskellige type festivaler.

Her kan man også tage udgangspunkt i artiklen “Ansvarlighed til festivaler” da ens forældre ved at man kan stole på dem, hvis man skal til sådan nogle store festivaler.

1.974 Replies to “Forskellige type festivaler”

  1. Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to
    see if it can survive a forty foot drop, just so she
    can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views.
    I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

  2. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

  3. I found your weblog site on google and examine a number of of your early posts. Continue to maintain up the excellent operate. I just extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for forward to studying more from you in a while!…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *