MATHIAS JAKOBSEN

Søn. d. 29. april 2018

NYHEDER

 

Hvornår må du egentlig bruge hornet, og hvor hurtigt må du køre på en motortrafikvej uden nærmere skiltning?

 

Der er mange regler, man skal overholde, når det kommer til færdsel i trafikken, og er du én blandt de mange danskere, der i øjeblikket forbereder sig på deres livs største eksamen, så kunne det måske være en ekstra god idé at lave din research, inden turen bag rattet udskydes yderligere.

 

Det ses nemlig flere gange i trafikken, at selv de mest erfarende bilister kikser kolossalt og laver den ene fejl efter den anden, når de suser rundt på de danske veje. Det har blandt andet resulteret i, at flere medier slår deres tvivl på, om dagens bilister egentlig kan bestå en almindelig teoriprøve?

 

Har denne artikel gjort dig skeptisk, og vil du måske gerne finde ud af hvor stort et kendskab, du har til reglerne i trafikken – eller for den sags skyld hvor lille et kendskab, du har – så kan du tage vores lille teoritest her.

 

I tilfælde af, at genvejen ovenfor ikke fungerer, kan dette link benyttes.

 

https://da.surveymonkey.com/r/66TLPVH 

20 Replies to “Har du styr på trafikreglerne?”

  1. I just want to tell you that I am just newbie to weblog and certainly liked you’re blog site. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly come with impressive articles and reviews. Bless you for sharing with us your website page.

  2. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

  3. Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Cheers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *