MATHIAS JAKOBSEN

Søn. d. 29. april 2018

NYHEDER

 

Hvornår må du egentlig bruge hornet, og hvor hurtigt må du køre på en motortrafikvej uden nærmere skiltning?

 

Der er mange regler, man skal overholde, når det kommer til færdsel i trafikken, og er du én blandt de mange danskere, der i øjeblikket forbereder sig på deres livs største eksamen, så kunne det måske være en ekstra god idé at lave din research, inden turen bag rattet udskydes yderligere.

 

Det ses nemlig flere gange i trafikken, at selv de mest erfarende bilister kikser kolossalt og laver den ene fejl efter den anden, når de suser rundt på de danske veje. Det har blandt andet resulteret i, at flere medier slår deres tvivl på, om dagens bilister egentlig kan bestå en almindelig teoriprøve?

 

Har denne artikel gjort dig skeptisk, og vil du måske gerne finde ud af hvor stort et kendskab, du har til reglerne i trafikken – eller for den sags skyld hvor lille et kendskab, du har – så kan du tage vores lille teoritest her.

 

I tilfælde af, at genvejen ovenfor ikke fungerer, kan dette link benyttes.

 

https://da.surveymonkey.com/r/66TLPVH 

9 Replies to “Har du styr på trafikreglerne?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *