Af Casper Tinghøj Nielsen

 

Festivaler er en oplevelse mange unge tager del i. De unge nyder at tage et sted hen, hvor det er kollektivt at drikke sig “i hegnet”. En af de helt store spørgsmål er bare hvorfor de unge gør det? Og hvad man får ud af det? derfor har vi valgt at spørge en elev fra Herningsholm Erhvervsgymnasium ved navn Nicklas Svendsen, om de mest relevante spørgsmål der er, omkring festivaler.

Nicklas Svendsen er en 19-årig gut som kommer fra Skarrild, 30 kilometer fra Herning. Nicklas har været til festivaler rundt omkring i hele Jylland, han har blandt andet være på Jelling Musikfestival, Bork havnefestival og i år tager han del i oplevelsen på Skanderborg Festival.

Vi stillede ham nogle forskellige spørgsmål, omkring hvad grunden var til at han tog på festival. For Nicklas og helt sikkert også hovedparten af deltagerne til festivalerne, er den helt store grund, hyggen omkring det hele. At man kan sidde med sine bedste venner og veninder, og nyde en masse minder man sent kommer til at glemme.

 

Festivalerne rundt omkring i hele Danmark, har meget fokus på kunstnerne. Udover at de ønsker at deltagerne får en helt igennem fantastisk oplevelse, ligger deres interesse i at finde de bedste af de bedste kunstnere.

Det ligger også i Nicklas interesse at kunne opleve ens favorit kunstnere, samtidig med at man er ved at opleve et stort minde i ens liv.

derudover omhandlede dialogen hovedsagelig omkring det kvindelige køn. Det var ifølge Nicklas, et af hovedemnerne til enhver festival, og bestemt ikke noget han vil gå ned på.

Der er blevet vedlagt et billede af Nicklas Svendsen ovenover.

504 Replies to “HHX´er på festival”

  1. Appreciating the hard work you put into your blog and detailed information you provide. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Excellent read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  2. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and
    now each time a comment is added I get several
    emails with the same comment. Is there any way you can remove people
    from that service? Cheers!

  3. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *