Af Casper Tinghøj Nielsen

 

Festivaler er en oplevelse mange unge tager del i. De unge nyder at tage et sted hen, hvor det er kollektivt at drikke sig “i hegnet”. En af de helt store spørgsmål er bare hvorfor de unge gør det? Og hvad man får ud af det? derfor har vi valgt at spørge en elev fra Herningsholm Erhvervsgymnasium ved navn Nicklas Svendsen, om de mest relevante spørgsmål der er, omkring festivaler.

Nicklas Svendsen er en 19-årig gut som kommer fra Skarrild, 30 kilometer fra Herning. Nicklas har været til festivaler rundt omkring i hele Jylland, han har blandt andet være på Jelling Musikfestival, Bork havnefestival og i år tager han del i oplevelsen på Skanderborg Festival.

Vi stillede ham nogle forskellige spørgsmål, omkring hvad grunden var til at han tog på festival. For Nicklas og helt sikkert også hovedparten af deltagerne til festivalerne, er den helt store grund, hyggen omkring det hele. At man kan sidde med sine bedste venner og veninder, og nyde en masse minder man sent kommer til at glemme.

 

Festivalerne rundt omkring i hele Danmark, har meget fokus på kunstnerne. Udover at de ønsker at deltagerne får en helt igennem fantastisk oplevelse, ligger deres interesse i at finde de bedste af de bedste kunstnere.

Det ligger også i Nicklas interesse at kunne opleve ens favorit kunstnere, samtidig med at man er ved at opleve et stort minde i ens liv.

derudover omhandlede dialogen hovedsagelig omkring det kvindelige køn. Det var ifølge Nicklas, et af hovedemnerne til enhver festival, og bestemt ikke noget han vil gå ned på.

Der er blevet vedlagt et billede af Nicklas Svendsen ovenover.

12 Replies to “HHX´er på festival”

  1. I enjoy you because of all of the effort on this site. Kim enjoys conducting investigations and it is obvious why. My spouse and i notice all of the powerful manner you provide reliable secrets by means of this web blog and improve response from other individuals on that area of interest plus our favorite simple princess is in fact learning a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. You are always doing a pretty cool job.

  2. I must show my passion for your kind-heartedness for people that really want help with this one area. Your special dedication to passing the solution across was especially informative and have in most cases enabled ladies much like me to attain their goals. Your amazing helpful facts signifies so much a person like me and even further to my fellow workers. Thanks a ton; from everyone of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *