Hvem bestemmer egentligt hvad, der er på mode? Store mærker som Gucci, Versace og Prada har stor indflydelse på modeverden, men uden nogen til at repræsentere deres mærker, er de så godt som magtesløse. Nedenfor ser du nogle af de mest indflydelsesrige mennesker i modebranchen.

Rihanna

Når det kommer til fashion løber Rihanna med titlen som queen-bee. Nogle af hendes favoritbrands som hun med stolthed viser frem er bl.a Puma, Off-White, Molly Goddard, Gucci and Raen. I 2017 lancerede Rihanna endda sit eget brand, Fenty Beauty, da hun syntes makeup-mulighederne for folk af forskellige hudfarver var for begrænset.

Selena Gomez

Med over 130 millioner Instagram følgere, har Selena Gomez uden tvivl en indvirkning på hvilke mærker og trends, der er på mode. Coach, Louis Vuitton, Sandy Liang og Rouje er nogle af de mærker, som Selena Gomez har støttet gennem årene.

 

A$AP Rocky

Rockys vovede stil har også scoret ham en plads på listen over modeverdens mest indflydelsesrige mennesker. Balenciaga, Calvin Klein and Gucci er nogle af de mærker, som oplevede at deres produkter blev udsolgt kort tid efter A$AP Rocky var set med dem på.

I hans egen sang Fashion Killa fra albummet LONG.LIVE.A$AP hører man ham endda selv give udtryk for at anse sig som værende trendy.

Kylie Jenner

Med en samarbejdende tøjkollektion med storesøsteren Kendall, og ikke mindst eget makeup-mærke har kendissen Kylie Jenner gjort stort indtryk på modebranchen. Hun blev i år 2014 og 2015 udnævt af Time Magazine til værende blandt de mest indflydelsesrige teenagere i verden. I år 2015 lancerede hun makeup-mærket Kylie Cosmetics, som sidenhen har nået en værdi på over $420 millioner.

901 Replies to “Hvem hersker modeverden?”

  1. F*ckin¦ awesome issues here. I¦m very happy to peer your article. Thank you so much and i am looking ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *