Hvem bestemmer egentligt hvad, der er på mode? Store mærker som Gucci, Versace og Prada har stor indflydelse på modeverden, men uden nogen til at repræsentere deres mærker, er de så godt som magtesløse. Nedenfor ser du nogle af de mest indflydelsesrige mennesker i modebranchen.

Rihanna

Når det kommer til fashion løber Rihanna med titlen som queen-bee. Nogle af hendes favoritbrands som hun med stolthed viser frem er bl.a Puma, Off-White, Molly Goddard, Gucci and Raen. I 2017 lancerede Rihanna endda sit eget brand, Fenty Beauty, da hun syntes makeup-mulighederne for folk af forskellige hudfarver var for begrænset.

Selena Gomez

Med over 130 millioner Instagram følgere, har Selena Gomez uden tvivl en indvirkning på hvilke mærker og trends, der er på mode. Coach, Louis Vuitton, Sandy Liang og Rouje er nogle af de mærker, som Selena Gomez har støttet gennem årene.

 

A$AP Rocky

Rockys vovede stil har også scoret ham en plads på listen over modeverdens mest indflydelsesrige mennesker. Balenciaga, Calvin Klein and Gucci er nogle af de mærker, som oplevede at deres produkter blev udsolgt kort tid efter A$AP Rocky var set med dem på.

I hans egen sang Fashion Killa fra albummet LONG.LIVE.A$AP hører man ham endda selv give udtryk for at anse sig som værende trendy.

Kylie Jenner

Med en samarbejdende tøjkollektion med storesøsteren Kendall, og ikke mindst eget makeup-mærke har kendissen Kylie Jenner gjort stort indtryk på modebranchen. Hun blev i år 2014 og 2015 udnævt af Time Magazine til værende blandt de mest indflydelsesrige teenagere i verden. I år 2015 lancerede hun makeup-mærket Kylie Cosmetics, som sidenhen har nået en værdi på over $420 millioner.

8 Replies to “Hvem hersker modeverden?”

 1. I wish to convey my affection for your generosity for individuals who absolutely need help on that subject. Your real commitment to getting the solution all through has been amazingly powerful and have in most cases encouraged men and women just like me to realize their desired goals. Your personal warm and helpful publication entails a lot a person like me and a whole lot more to my mates. Best wishes; from everyone of us.

 2. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!|

 3. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something too few folks are speaking intelligently about. I’m very happy I stumbled across this in my search for something relating to this.|

 4. Thanks for any other informative website. The place
  else may just I get that kind of info written in such an ideal approach?
  I’ve a mission that I’m just now working on, and I have been on the look out for such info.

 5. Hi! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
  Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I
  can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

 6. Thanks for every other informative web site. The place else may just I get that kind of info
  written in such an ideal way? I have a challenge that I am simply now working on, and I’ve been on the look out for such information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *