Den 18. april 2018 var flere hold fra Herningsholm Erhvervsskole til DM i Entreprenørskab i Industriens Hus i København, hvor et af holdene kom hjem som sporvinder

Af: Anders Mehlsen

Onsdag den 18. april fandt DM i Entreprenørskab sted i Industriens Hus i København. Her var der 44 elevhold, der gennem hele skoleåret har kæmpet om at komme med til den store finale i København hertil foråret, og her fra Herningsholm Erhvervsgymnasium er der 18 elever med, og skolen her er en af de helt store spiller inden for Mesterskabet i Innovation. Gymnasiet har også en lang tradition med at være med helt i toppen, og i år er der også et hold, der kommer succesfuldt hjem fra konkurrencen. De hedder Back on Point, og ved hjælp af deres specielle bælte, er det nemmere at holde sin ryg fra at blive skæv og dårlig. De vandt nemlig et af de fire spor, Science & Technology. De tre drenge i gruppen hedder Martin Møller, Simon Bækhøj Jensen og August Khorami og går alle i 2F.

Finalen forløb således, at der blev kåret en samlet vinder, anden- og tredjeplads, og derudover en sporvinder af hver i de fire spor. Eleverne bliver vurderet på en samlet rapport, der skal sendes til dommerne, eleverne skal også holde en scenepræsentation om deres produkt eller ide. Eleverne bliver også interviewet ved hver deres stand, og slut er der også et lukket dommerinterview.

Præmien til de tre drenge fra finalen i år var et gavekort på 500 kr. til hver.

Som tidligere nævnt, så har gymnasiet her også været succesfuldt tidligere. Så sent som sidste år var der to hold der vandt, PlaceUs, der vandt en samlet tredjeplads og sporvinder af Trade & Skills, og Demenish, der gik hen og blev den samlede vinder, og gik videre til den internationale konkurrence, der samler hold fra hele Europa.

Den samlede vinder af hele Company Programe 2018 var CleanCover fra Grindsted, der havde et cover til mobiltelefoner, der fjerner 90% af alle bakterier.

570 Replies to “Innovationshold fra Herning vender succesfuldt hjem fra København”

 1. It’s appropriate time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy.
  I’ve read this submit and if I may just I wish to suggest you few
  attention-grabbing issues or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I wish to learn even more things about it!

 2. I will immediately grasp your rss feed as I can’t find your e-mail subscription link or newsletter
  service. Do you’ve any? Kindly permit me know so that
  I may just subscribe. Thanks.

 3. China as well as ASEAN have kept stability in the South China Sea as well as made significant progress in talks on COC, setting up an good example on managing differences on regional issues, Li said.

 4. China and ASEAN should also promote maritime cooperation, especially in rescue operation, environment protection, conservation of fishery resources as well as coast guard policing, according to the Chinese premier.

 5. It’s in fact very difficult in this full of activity life to listen news on TV, therefore I only use the web
  for that purpose, and get the newest news.

 6. Celebrated filmmaker Zhang Yimou, who was awarded the Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker Award in September at the 75th Venice Film Festival, brought home the Best Director award for his martial arts drama “Shadow.”

 7. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and
  sources back to your site? My blog site is in the very same niche
  as yours and my visitors would really benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this okay with you. Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *