Den 18. april 2018 var flere hold fra Herningsholm Erhvervsskole til DM i Entreprenørskab i Industriens Hus i København, hvor et af holdene kom hjem som sporvinder

Af: Anders Mehlsen

Onsdag den 18. april fandt DM i Entreprenørskab sted i Industriens Hus i København. Her var der 44 elevhold, der gennem hele skoleåret har kæmpet om at komme med til den store finale i København hertil foråret, og her fra Herningsholm Erhvervsgymnasium er der 18 elever med, og skolen her er en af de helt store spiller inden for Mesterskabet i Innovation. Gymnasiet har også en lang tradition med at være med helt i toppen, og i år er der også et hold, der kommer succesfuldt hjem fra konkurrencen. De hedder Back on Point, og ved hjælp af deres specielle bælte, er det nemmere at holde sin ryg fra at blive skæv og dårlig. De vandt nemlig et af de fire spor, Science & Technology. De tre drenge i gruppen hedder Martin Møller, Simon Bækhøj Jensen og August Khorami og går alle i 2F.

Finalen forløb således, at der blev kåret en samlet vinder, anden- og tredjeplads, og derudover en sporvinder af hver i de fire spor. Eleverne bliver vurderet på en samlet rapport, der skal sendes til dommerne, eleverne skal også holde en scenepræsentation om deres produkt eller ide. Eleverne bliver også interviewet ved hver deres stand, og slut er der også et lukket dommerinterview.

Præmien til de tre drenge fra finalen i år var et gavekort på 500 kr. til hver.

Som tidligere nævnt, så har gymnasiet her også været succesfuldt tidligere. Så sent som sidste år var der to hold der vandt, PlaceUs, der vandt en samlet tredjeplads og sporvinder af Trade & Skills, og Demenish, der gik hen og blev den samlede vinder, og gik videre til den internationale konkurrence, der samler hold fra hele Europa.

Den samlede vinder af hele Company Programe 2018 var CleanCover fra Grindsted, der havde et cover til mobiltelefoner, der fjerner 90% af alle bakterier.

103 Replies to “Innovationshold fra Herning vender succesfuldt hjem fra København”

 1. I’ve read several good stuff here. Definitely price
  bookmarking for revisiting. I wonder how so
  much effort you set to create any such magnificent informative website.

 2. Hey, I think your site might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening
  in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, awesome blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *