Kantinen på skolen bliver brugt hver dag og af mange elever, men hvad er grunden til så mange bruger deres penge på mad i kantinen?

Du kan lave en lækker god og sund madpakke hjemmefra til billigere penge. En stor del af det kan være, at man hurtig bliver “fristet” til at købe noget lækkert. Du går lige forbi og ser det store udvalg af mad, snack, kage og drikke. Der er noget til enhver smag. Man kan hurtig tage et kig i kantinen og føle at ens madpakke virker kedelig og tør, og så kan det gå at købe en af de lækre sandwich der kan blive serveret, men det er sundere og billigere at lave madpakken hjemmefra.

Mange gange kan du lave en lækker pizza til billige penge og vide præcis hvad der er i og selv bestemme hvad du egentlig vil have på af topping. Du kan endda lave nok, så der er til aftensmad, så der spares flere penge.

Kantinen kan være en god mulighed, hvis du har travlt om morgenen og føler køleskabet er helt tomt eller du bare har glemt madpakken derhjemme. Det kan være en mulighed måske at spare og så købe de eftertragtede tarteletter, der er om fredagen.

Det kunne dog også være en mulighed at overveje om man ikke kunne bruge de penge på en masse andre ting.

1.951 Replies to “Kantinen vs. Madpakken”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *