Parfumer er det man kan kalde for den usynlige mode. Selvom man ikke kan se den så burde man hver dag have en på. Alle kender den type, måske en lærer, en ven, eller bare en bekendt, som lugter på lang afstand. Det står ud af personen, og det er forfærdeligt at være tæt på personen. Derfor er det godt at både du og jeg ved bedre end det. En parfume kan fortælle lige så meget om dig og din personlighed, som tøj kan. Den parfume du bærer er hvad folk muligvis husker dig på. Og det er dit valg om du vil huskes som en ilelugtende person, eller en person som dufter fantastisk. Den parfume du bruger kan sige meget om dig, derfor er det vigtigt at du bærer en parfume, som du kan lide og som du syntes er behagelig at bruge. Du kan bære en meget tung og maskulin parfume, en let og tynd parfume og en frugtlig og sommerlig parfume. Der er en masse forskellige parfumer ude på markedet, og vi kan umuligt sige hvilke der er gode, og hvilke der er dårlige, det er nemlig op til dig at bestemme det. Men vi kan komme med nogle eksempler, som vi ved har fået gode komplimenter fra venner, familie, og faktisk også fremmede.

606 Replies to “Duften af sommer”

  1. Hello! I could have sworn I’ve been to this web site before but after
    looking at some of the posts I realized it’s new to
    me. Anyhow, I’m definitely happy I came across it and I’ll be book-marking it and checking back often!

  2. This website online is really a walk-through for all the information you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse right here, and you’ll positively discover it.

  3. When I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any way you may remove me from that service? Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *