Parfumer er det man kan kalde for den usynlige mode. Selvom man ikke kan se den så burde man hver dag have en på. Alle kender den type, måske en lærer, en ven, eller bare en bekendt, som lugter på lang afstand. Det står ud af personen, og det er forfærdeligt at være tæt på personen. Derfor er det godt at både du og jeg ved bedre end det. En parfume kan fortælle lige så meget om dig og din personlighed, som tøj kan. Den parfume du bærer er hvad folk muligvis husker dig på. Og det er dit valg om du vil huskes som en ilelugtende person, eller en person som dufter fantastisk. Den parfume du bruger kan sige meget om dig, derfor er det vigtigt at du bærer en parfume, som du kan lide og som du syntes er behagelig at bruge. Du kan bære en meget tung og maskulin parfume, en let og tynd parfume og en frugtlig og sommerlig parfume. Der er en masse forskellige parfumer ude på markedet, og vi kan umuligt sige hvilke der er gode, og hvilke der er dårlige, det er nemlig op til dig at bestemme det. Men vi kan komme med nogle eksempler, som vi ved har fået gode komplimenter fra venner, familie, og faktisk også fremmede.

12 Replies to “Duften af sommer”

  1. I have to express my admiration for your kind-heartedness giving support to men and women who require help on this particular niche. Your special commitment to getting the message along has been really advantageous and has all the time encouraged professionals much like me to achieve their pursuits. Your new helpful hints and tips denotes a whole lot a person like me and especially to my fellow workers. With thanks; from each one of us.

  2. I want to express my respect for your kind-heartedness giving support to those individuals that actually need guidance on in this theme. Your personal commitment to getting the solution all around turned out to be really interesting and has in most cases helped folks like me to get to their endeavors. Your personal useful recommendations entails much to me and much more to my mates. Thanks a lot; from everyone of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *