Parfumer er det man kan kalde for den usynlige mode. Selvom man ikke kan se den så burde man hver dag have en på. Alle kender den type, måske en lærer, en ven, eller bare en bekendt, som lugter på lang afstand. Det står ud af personen, og det er forfærdeligt at være tæt på personen. Derfor er det godt at både du og jeg ved bedre end det. En parfume kan fortælle lige så meget om dig og din personlighed, som tøj kan. Den parfume du bærer er hvad folk muligvis husker dig på. Og det er dit valg om du vil huskes som en ilelugtende person, eller en person som dufter fantastisk. Den parfume du bruger kan sige meget om dig, derfor er det vigtigt at du bærer en parfume, som du kan lide og som du syntes er behagelig at bruge. Du kan bære en meget tung og maskulin parfume, en let og tynd parfume og en frugtlig og sommerlig parfume. Der er en masse forskellige parfumer ude på markedet, og vi kan umuligt sige hvilke der er gode, og hvilke der er dårlige, det er nemlig op til dig at bestemme det. Men vi kan komme med nogle eksempler, som vi ved har fået gode komplimenter fra venner, familie, og faktisk også fremmede.

One Reply to “Duften af sommer”

  1. My spouse and i were quite cheerful Edward managed to deal with his homework through the entire ideas he obtained while using the web site. It is now and again perplexing just to happen to be offering secrets which men and women might have been making money from. Therefore we remember we have the writer to give thanks to for this. The specific illustrations you have made, the straightforward site navigation, the relationships you will help instill – it’s all overwhelming, and it’s really helping our son and us recognize that the theme is fun, and that is wonderfully vital. Thanks for the whole thing!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *