Retssagen mod Peter Madsen, der omhandler drabet på den svenske journalistist, Kim Wall, er endelig kulminerede i en dom, der afspejler Peter Madsens gerninger.

Af: Anders Mehlsen

Peter Madsen er blevet dømt på livstid efter en lang og hård retssag, der har fanget hele Danmarks opmærksomhed. Ubåden Nautilus er også blevet konfiskeret, og han skal betale en erstatning til Kim Walls tidligere samlever på 120.000 kr.

Anklagemyndigheden har udtalt, at de er tilfredse med dommen, men hvorimod Peter Madsen har valgt at anke sagen sammen med sin forsvarer.

Peter Madsen har siden den 11. august siddet fængslet, dagen hvor forbrydelsen fandt sted.

Tiltalerne lyder på bl.a. drab, anden seksuel omgang end samleje, usømmelig omgang med lig og flere brud på søfartslovgivningen.

Peter Madsen har gennem hele forløbet nægtet sig skyldig i drabet og den seksuelle mishandling, men har erkendt, at han parterede Kim Wall og brudene på søfartslovgivningen. Han har også gennem forløbet ændret mening og forklaring på forbrydelserne flere gange gennem hele forløbet, men nu har beviserne mod ham været gode nok, til at dømme ham på livstid.

911 Replies to “PETER MADSEN DØMT”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *