Af Lukas og Simon

Fredag d. 4. maj går det løs i Boxen. VM i ishockey starter og der bliver en brag af en fest, når verdens bedste ishockeyspillere løber på isen i Herning. Lande som Findland og Norge har lejet sin ind på de forskellige bar i Herning, sådan de kan nyde VM ugerne i stil og have en fest.

 

Der bliver stor konkurrence til dette års VM, når lande som Canada, USA og Rusland og især USA kommer med en stærk trup. Deres hold består af 23 spillere og ud af dem er 22 af spillerne fra den bedste liga i Verden, nemlig NHL.

Især 2 spillere har sæt et stort punktum for at USA går efter guldet, nemlig NHL-stjernen Patrick Kane og superteknikeren Johnny Gaudreau.

 

Også Canada kommer med en stærk trup til dette VM, hvor verdens bedste ishockeyspiller Connor Mcdavid, har taget kaptajn rollen.

så tilskuerne til dettes års VM, skal nok få og se en masse god ishockey og ikke mindst flere af verdens bedste ishockeyspiller i aktion.

Men man skal ikke tag fejl af det danske

Landshold, som kommer med en masse blod på tanden og flere dygtige ishockeyspillere. Navne som man især skal holde øje med, er den rutinerede center Frans Nielsen, som har spillet i den bedste liga i USA i 10 år.

Så alt i alt, kan os i Danmark regne med at det bliver en brag af en fest og ikke mindst en fantastik ishockey oplevelse

1.197 Replies to “Store NHL-stjerner med til VM”

  1. Hey! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to protect against hackers?

  2. I’ve been surfing online greater than 3 hours today, but I by no means found any attention-grabbing article like yours. It is pretty price sufficient for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made just right content as you probably did, the internet might be a lot more helpful than ever before. “Where facts are few, experts are many.” by Donald R. Gannon.

  3. What¦s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & assist different customers like its aided me. Good job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *