Af Lukas og Simon

Fredag d. 4. maj går det løs i Boxen. VM i ishockey starter og der bliver en brag af en fest, når verdens bedste ishockeyspillere løber på isen i Herning. Lande som Findland og Norge har lejet sin ind på de forskellige bar i Herning, sådan de kan nyde VM ugerne i stil og have en fest.

 

Der bliver stor konkurrence til dette års VM, når lande som Canada, USA og Rusland og især USA kommer med en stærk trup. Deres hold består af 23 spillere og ud af dem er 22 af spillerne fra den bedste liga i Verden, nemlig NHL.

Især 2 spillere har sæt et stort punktum for at USA går efter guldet, nemlig NHL-stjernen Patrick Kane og superteknikeren Johnny Gaudreau.

 

Også Canada kommer med en stærk trup til dette VM, hvor verdens bedste ishockeyspiller Connor Mcdavid, har taget kaptajn rollen.

så tilskuerne til dettes års VM, skal nok få og se en masse god ishockey og ikke mindst flere af verdens bedste ishockeyspiller i aktion.

Men man skal ikke tag fejl af det danske

Landshold, som kommer med en masse blod på tanden og flere dygtige ishockeyspillere. Navne som man især skal holde øje med, er den rutinerede center Frans Nielsen, som har spillet i den bedste liga i USA i 10 år.

Så alt i alt, kan os i Danmark regne med at det bliver en brag af en fest og ikke mindst en fantastik ishockey oplevelse

944 Replies to “Store NHL-stjerner med til VM”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *