Af Laura Cecilie Lemmeke

Der er så mange butikker i Herning by, men i hvilke butikker finder du det outfit som lige passer til sin smag. Der er rigtig mange muligheder, men de butikker der er mest på banen her for tiden er Cadovius & Co, quint, Selected og Jack and Jones.

Hvis du gerne vil være smart i hverdagen så skal du helt klart tage i Cadovius & Co eller Jack and Jones. De har virkelig noget tøj hvor du kan udtrykke din personlighed igennem dit tøj, så verden virkelig kan se hvem du er.

Hvis man er i tvivl om hvordan man skal sætte det sammen eller hvad man lige skal have, så er der nogle drenge i butikkerne som kan hjælpe dig med at finde din stil.

101 Replies to “Udtryk dig gennem tøj”

  1. I do love the way you have framed this matter and it does give me personally a lot of fodder for thought. On the other hand, from what precisely I have seen, I only trust when the opinions stack on that folks keep on point and not get started on a soap box associated with the news du jour. Still, thank you for this fantastic piece and although I can not really concur with the idea in totality, I respect your viewpoint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *