Af Laura Cecilie Lemmeke

Der er så mange butikker i Herning by, men i hvilke butikker finder du det outfit som lige passer til sin smag. Der er rigtig mange muligheder, men de butikker der er mest på banen her for tiden er Cadovius & Co, quint, Selected og Jack and Jones.

Hvis du gerne vil være smart i hverdagen så skal du helt klart tage i Cadovius & Co eller Jack and Jones. De har virkelig noget tøj hvor du kan udtrykke din personlighed igennem dit tøj, så verden virkelig kan se hvem du er.

Hvis man er i tvivl om hvordan man skal sætte det sammen eller hvad man lige skal have, så er der nogle drenge i butikkerne som kan hjælpe dig med at finde din stil.

1.527 Replies to “Udtryk dig gennem tøj”

  1. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve truly loved browsing your weblog posts. After all I will be subscribing for your feed and I hope you write again very soon!

  2. Hello, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, might check this?K IE still is the market chief and a large component to other folks will miss your great writing due to this problem.

  3. This design is incredible! You certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *