I disse dage op til det kommende VM på dansk is, har nogle unge danske herningensere fået muligheden for, at træne med spiller fra øverste hylde. USA har nemlig efterspurgt en ekstra kæde til træningerne.

 

Når VM om nogle få dage går løs på dansk hjemmebane, har det amerikanske landshold efterspurgt en kæde til træning op til VM’s åbningskamp på fredag, hvor de møder giganterne fra Canada. Det har givet 6 lokale unge en meget anderledes oplevelse, end de er vant til.

De fem unge herningensere er Patrick Madsen – Nicolai Weichel – Victor Andersen – Thomas Vilstrup Andersen – Markus Jensen – Christoffer Lauridsen

Der er dog ikke mulighed for, at tage ud og se træningerne, da USA har bedt om, at få vinduerne mørklagt, så de kan holde deres powerplay osv. for sig selv

 

Lavet af: Simon og Lukas

793 Replies to “Unge danskere på træningslejr med USA”

  1. Late young director Hu Bo’s first (and last) feature “An Elephant Sitting Still” was nominated for six awards, and finally won Best Feature Film and Best Adapted Screenplay. Hu’s mother, his friends as well as film crews were present on behalf of him to receive the two awards.

  2. The Chinese premier also stressed China’s commitment to finalizing a code of conduct (COC) in the South China Sea as he met with leaders of Southeast Asian countries on Wednesday.

  3. I precisely had to appreciate you yet again. I do not know what I would’ve tried in the absence of these ideas provided by you regarding such a problem. It had been a real daunting issue in my view, but viewing a new skilled avenue you processed that took me to jump for gladness. Now i’m happy for the guidance and then sincerely hope you really know what a great job that you’re doing training men and women through the use of your site. I’m certain you’ve never got to know any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *