Mandag den 30 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Rundt omkring i verden er Danmark en af de lande, som benytter computere mest i folkeskolen. Privatskole har derfor valgt, at udskifte computeren med blyanten.

 

“Teknologien er blevet nutidens blyant”. Sådan lyder det fra John Klesner, formand for Danmarks It- og Medievejlederforening. Siden 2012 er der sat stor fokus på at øge anvendelsen af IT i folkeskolerne. Herunder blev der givet 500 millioner kroner, som har finansieret diverse digitale læremidler.

 

Per Gyrum skole er en af de skoler, som har valgt ikke at være en del af denne tendens. Skolens mantra er, at man går i skole for at lære, og dette kan det digitale forum tage fra børnene. Privatskolen på Nordsjælland arbejder derfor hver dag med penalhus og kladdehæfter og uden digitale midler for, at fokusere på den bedst mulige undervisning.

 

Skolen mener, at teknologien har taget overhånd i form af, at man i virkeligheden glemmer at fokusere på den bedste mulige undervisning. Derfor har skolen som en af de eneste, udelukket de digitale midler, og underviser derfor efter den gammeldags metode med fysiske midler.

67 Replies to “Weekly change”

  1. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful info specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *