Mandag den 30 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Rundt omkring i verden er Danmark en af de lande, som benytter computere mest i folkeskolen. Privatskole har derfor valgt, at udskifte computeren med blyanten.

 

“Teknologien er blevet nutidens blyant”. Sådan lyder det fra John Klesner, formand for Danmarks It- og Medievejlederforening. Siden 2012 er der sat stor fokus på at øge anvendelsen af IT i folkeskolerne. Herunder blev der givet 500 millioner kroner, som har finansieret diverse digitale læremidler.

 

Per Gyrum skole er en af de skoler, som har valgt ikke at være en del af denne tendens. Skolens mantra er, at man går i skole for at lære, og dette kan det digitale forum tage fra børnene. Privatskolen på Nordsjælland arbejder derfor hver dag med penalhus og kladdehæfter og uden digitale midler for, at fokusere på den bedst mulige undervisning.

 

Skolen mener, at teknologien har taget overhånd i form af, at man i virkeligheden glemmer at fokusere på den bedste mulige undervisning. Derfor har skolen som en af de eneste, udelukket de digitale midler, og underviser derfor efter den gammeldags metode med fysiske midler.

455 Replies to “Weekly change”

  1. My spouse and I stumbled over here coming from a different page and thought I should
    check things out. I like what I see so now i am following you.
    Look forward to exploring your web page yet
    again.

  2. I do consider all the concepts you’ve introduced on your post. They’re really convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are too brief for starters. May you please prolong them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *