Onsdag den 25 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

En gammel gældssag blev dødsstødet for HC Midtjylland, da klubben mandag den 23 april blev erklæret konkurs.

 

HC Midtjyllands spillere har siden slutningen af 2017 gået på banen med tanken om den triste nyhed, der ventede rundt om hjørnet. Mange af de daværende spillere har derfor forladt klubben før tid.

 

En tidligere medarbejder hos HC Midtjylland fik sammen med sin advokat lavet en konkursbegæring. Det gjorde de udelukkende på baggrund af noget skattegæld helt tilbage i år 2012. Sagen omhandlede kørepenge, der var blevet fusket med.

 

Ambitionerne for spillerne på holdet blev væsentlig nedjusteret, da spillere forlod stedet. For at de kunne stille hold til deres kampe, måtte de trække spillere op. Andreas Kaastrup spillede før U18, og fik i en kamp mulighed for at vogte målet. Han kæmpede sig til en startopstilling i den kommende kamp – kampen som ikke kom.

 

Konsekvenserne for klubben vil ende med en nedrykning på to rækker. Klubben vil derfor ende med at spille 2. division. Alle spillerne er optimistiske og ser frem til at spille i nye klubber, såfremt de kan få kontrakt.

837 Replies to “Weekly down trip”

  1. Hiya very nice site!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally¡KI am glad to search out so many useful information here within the put up, we want develop extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

  2. Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

  3. Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too excellent. I really like what you have acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I cant wait to read far more from you. This is actually a tremendous web site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *