Onsdag den 25 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

En gammel gældssag blev dødsstødet for HC Midtjylland, da klubben mandag den 23 april blev erklæret konkurs.

 

HC Midtjyllands spillere har siden slutningen af 2017 gået på banen med tanken om den triste nyhed, der ventede rundt om hjørnet. Mange af de daværende spillere har derfor forladt klubben før tid.

 

En tidligere medarbejder hos HC Midtjylland fik sammen med sin advokat lavet en konkursbegæring. Det gjorde de udelukkende på baggrund af noget skattegæld helt tilbage i år 2012. Sagen omhandlede kørepenge, der var blevet fusket med.

 

Ambitionerne for spillerne på holdet blev væsentlig nedjusteret, da spillere forlod stedet. For at de kunne stille hold til deres kampe, måtte de trække spillere op. Andreas Kaastrup spillede før U18, og fik i en kamp mulighed for at vogte målet. Han kæmpede sig til en startopstilling i den kommende kamp – kampen som ikke kom.

 

Konsekvenserne for klubben vil ende med en nedrykning på to rækker. Klubben vil derfor ende med at spille 2. division. Alle spillerne er optimistiske og ser frem til at spille i nye klubber, såfremt de kan få kontrakt.

420 Replies to “Weekly down trip”

 1. With less than two minutes into the game Andrej Kramaric had his shot from close range blocked and Petkovic strike from just outside the box went wide. Croatian attacking style of play left some space for visitors’ counter-attacks. Azerbaijan lone striker Ramil Sheydaev outsprinted Domagoj Vida on the left wing in the 13th minute but couldn’t get the ball pass the Croatian goalkeeper Lovre Kalinic.

 2. Thanks for one’s marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you could be a great author.I will make sure to bookmark your blog and
  definitely will come back from now on. I want to encourage you to continue your great work, have a nice morning!

 3. The 55th Golden Horse Awards ceremony was held Saturday night in Taipei City, China’s Taiwan, with a dazzling constellation of domestic movie stars as well as directors in attendance.

 4. Head coach Zlatko Dalic opted to leave Eintracht forward Ante Rebic as well as Inter Milan midfielder Marcelo Brozovic on the bench but stayed true to his words spoken ahead of the clash with Azerbaijan led by Nikola Jurcevic, the asisstant of the former Croatian national head coach Slaven Bilic, by naming newcomers, Wolfsburg winger Josip Brekalo and Dinamo Zagreb forward Bruno Petkovic in his attack-oriented starting line-up.

 5. I was suggested this web site by means of my cousin. I’m now not positive whether or not this put up is
  written via him as no one else recognize such unique approximately my difficulty.
  You are amazing! Thank you!

 6. I needed to thank you for this great read!! I definitely loved every bit of
  it. I have got you saved as a favorite to look at
  new things you post…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *