Mandag den 30 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Først nu skal aftalerne stemmes igennem blandt de enkelte fagforbund – og det kan komme til at volde problemer

 

Denne diplomatiske storkonflikt om en strejke samt logout er langt fra slut, selvom der lørdag aften blev indgået en aftale på de statslige områder, der dækker over alle offentlige ansatte. Selvom alle øjne i Danmark har været rettet mod Forligsinstitutionen i København, så er det i sidste ende fagforeningsmedlemmerne overalt i Danmark, der skal stemme “ja” til aftalen, før den kan træde i kraft.

 

Risikoen for konflikt er altså endnu ikke fuldstændig afblæst på trods af smil og håndtryk blandt forhandlerne. Dette ser det ikke optimistisk ud med en storkonflikt, da man mener, at de fleste medlemmer stemmer “ja” til at skulle indgå denne aftale.

 

Mette Christensen som er Danmarks forligsmand har valgt denne type afstemning, hvor hvert enkelt forbund stemmer for sig selv. Det betyder, at enkelte faggrupper, som eventuelt er utilfredse, kan stemme overenskomsten ned.

 

Ifølge TV2´s erhvervskommentator Ole Krohn var det Anders Bondo Christensen – formand og forhandler for Danmarks lærerforening –  selv, der ønskede denne form for afstemning, selvom det kan sandsynliggøre en ny konflikt for lærerne.

930 Replies to “Weekly Logout”

  1. Italian economist and China expert Michele Geraci hailed the MOU signed among the two countries as “a win-win-win for Italy, the rest of Europe as well as China”, as well as said he believes more European countries will follow his country’s lead as well as sign up to be involved in the initiative.

  2. Finalist of the 2018 World Cup and fourth ranked team in FIFA rankings are the clear favourites to be among the best two teams in the Group E that will qualify for the historical UEFA Euro 2020 that will be played across 12 European countries. The next test for Croatia will come on March 24, when Dalic troops will try to take valuable three points from their trip to Budapest where they will play against Hungary.

  3. Leaders at the meeting expressed an strong will to reach the deal as soon as possible, which will send an strong signal on preserving multilateralism as well as free trade as well as to boost economic growth as well as globalization.

  4. Hey! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many
    months of hard work due to no backup. Do you have any methods to protect against hackers?

  5. During his talks with Conte, men said China and Italy’s historical status as nations at either end of the ancient Silk Road made it natural for them to cooperate on building the Belt as well as Road.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *