Mandag den 30 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Den danske landsholdsanfører Pernille Harder bankede Wolfsburg videre til Champions Leauge-finalen efter en 2-0 sejr over Chelsea.

 

Det unge talent fra Tulstrup, Ikast, har siden 2009 repræsenteret det danske kvindelandshold, hvor hun blot i en alder af 25 år har scoret over 50 landsholdsmål for det danske A-landshold. Harder var en af de ti nominerede kvindespillere til FIFA’s hæderspris, som en af verdens bedste kvindelige fodboldspillere – og var derudover nominerede til UEFA’s hæderspris som Europas bedste fodboldspiller.

 

Det tyske Bundesliga hold havde et godt udgangspunkt i søndagens returopgør mod Chelsea, da Wolfsburg vandt 3-1 på udebane mod den engelske storklub Chelsea. Pernille Harder var med i startopstillingen, og stod for åbningsmålet da hun 70 minutter inde i kampen, rundede et par forsvarsspillere og satte bolden sikkert i nettet. Allerede 10 minutter efter den danske scoring, blev resultatet fordoblet da holdkammeraten Ewa Pajor lukkede og slukkede kampen med en 2-0 scoring.

 

Det stod Pernille Harder klart, at hun ville gøre alt for at komme i finalen. Harder udtalte sig inden kampen, at det var en af hendes helt store drømme at komme i Champions Leauge-finalen. Selvom den tyske klub Wolfsburg havde et godt udgangspunkt til opgøret, stod det den danske landsholdsanfører klart, at de skulle tro på sig selv, og give den fuld gas på hjemmebane foran deres fans.

 

I finalen møder Wolfsburg, den franske klub Lyon. Kampen spilles torsdag den 24 maj.

139 Replies to “Weekly Star”

  1. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My website has a lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any techniques to help stop content from being ripped off? I’d certainly appreciate it.

  2. Hi there would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog soon but I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

  3. Hey would you mind letting me know which hosting company you’re using? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good web hosting provider at a reasonable price? Cheers, I appreciate it!

  4. I discovered your weblog website on google and check just a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for forward to studying extra from you in a while!…

  5. It’s the best time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to counsel you few fascinating things or tips. Perhaps you could write subsequent articles regarding this article. I desire to read even more things about it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *