Mandag den 30 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Den danske landsholdsanfører Pernille Harder bankede Wolfsburg videre til Champions Leauge-finalen efter en 2-0 sejr over Chelsea.

 

Det unge talent fra Tulstrup, Ikast, har siden 2009 repræsenteret det danske kvindelandshold, hvor hun blot i en alder af 25 år har scoret over 50 landsholdsmål for det danske A-landshold. Harder var en af de ti nominerede kvindespillere til FIFA’s hæderspris, som en af verdens bedste kvindelige fodboldspillere – og var derudover nominerede til UEFA’s hæderspris som Europas bedste fodboldspiller.

 

Det tyske Bundesliga hold havde et godt udgangspunkt i søndagens returopgør mod Chelsea, da Wolfsburg vandt 3-1 på udebane mod den engelske storklub Chelsea. Pernille Harder var med i startopstillingen, og stod for åbningsmålet da hun 70 minutter inde i kampen, rundede et par forsvarsspillere og satte bolden sikkert i nettet. Allerede 10 minutter efter den danske scoring, blev resultatet fordoblet da holdkammeraten Ewa Pajor lukkede og slukkede kampen med en 2-0 scoring.

 

Det stod Pernille Harder klart, at hun ville gøre alt for at komme i finalen. Harder udtalte sig inden kampen, at det var en af hendes helt store drømme at komme i Champions Leauge-finalen. Selvom den tyske klub Wolfsburg havde et godt udgangspunkt til opgøret, stod det den danske landsholdsanfører klart, at de skulle tro på sig selv, og give den fuld gas på hjemmebane foran deres fans.

 

I finalen møder Wolfsburg, den franske klub Lyon. Kampen spilles torsdag den 24 maj.

955 Replies to “Weekly Star”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *