Mandag den 30 april 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard, Michelle Sandfeld og Julie Therp

 

Efterspørgslen er nu stor, at Rikke Christensen snart ikke kan følge med. Hun syer huer til kræftramte personer, der mister deres hår i de hårde kemobehandlinger.

 

Der er drøn på i den lille stofbutik i Holbæk. Her sidder Rikke Christensen og syer huer til kræftpatienter. Det hele startede for tre uger siden, da hun fik en god ide til indsamlingen til kræftens bekæmpelse.

 

Hun har den seneste uge haft ekstra travlt, da flere patienter ønsker huerne fra den lille stofbutik. Rikke Christensen giver huerne ud til forskellige hospitaler, hvor patienterne gratis kan få en hue. Kræftpatienterne kan dog også gratis hente en hue i stofbutikken.

 

Rikke Christensen er ikke ene om at sy alle huerne. Hun sidder sammen hendes medarbejdere og producere i den travle hverdag. De har dog en ting de er enige om nemlig, at de ikke masseproducerer huerne, men at sy dem med omtanke. Rikke Christensen nævner selv, at der ligger en lille historie bag alle huerne. “Det er ikke masseproduktion, hver hue betyder virkelig noget, og skal ud til en der har brug for den”, lyder det fra Rikke Christensen, der nyder at sidde dagen lang og sy huer.

 

Indtil videre har de syet 275 huer, og der er stor efterspørgsel på dem. En ting den lille stofbutik har lovet er, at der er mange flere på vej.

130 Replies to “Weekly Sunshine story”

  1. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  2. I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Reading this info So i am satisfied to show that I’ve a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I so much indubitably will make sure to don’t fail to remember this web site and provides it a glance regularly.

  3. I’m impressed, I need to say. Really rarely do I encounter a blog that’s each educative and entertaining, and let me let you know, you have hit the nail on the head. Your idea is excellent; the problem is something that not sufficient individuals are talking intelligently about. I’m very completely satisfied that I stumbled across this in my seek for one thing relating to this.

  4. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I am also an expert in this topic so I can understand your hard work.

  5. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  6. Thanks for every other informative site. Where else could I get that kind of information written in such an ideal means? I have a undertaking that I’m simply now running on, and I’ve been at the look out for such information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *